Connect with us

News

Diana Munteanu si Liviu Varciu, parteneri la „Bravo, Romania!”

Din această primăvară, Diana Munteanu și Liviu Vârciu fac echipă la Antena 1. Cei doi sunt prezentatorii show-ului „Bravo, România!”, care va debuta în curând. Cu mult umor, cei doi au misiunea de a aduce în fața juriului format din Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion și Dani Oțil cele mai spectaculoase numere ale concurentilor. 

Publicat

pe

Diana Munteanu si Liviu Varciu

 

Primăvara aceasta, talentele românilor obișnuiți vor fi etalate din plin în noul show de la Antena 1, „Bravo, România!”. Casierițe, IT-iști, șoferi sau corporatiști vor arăta că românul e născut artist: reprezentanți ai diverselor domenii intră în concurs pentru o cauză nobilă și vor ieși, preț de câteva clipe, din rutina jobului zilnic pentru a străluci pe scenă, în momente de musical atent pregătite, totul pentru o cauză nobilă.

DOF_9946

„Îmi place că noi, românii, deși nu suntem un popor avut, știm să ajutăm. Asta apreciez foarte mult la toate echipele care s-au înscris în competiție, pentru a ajuta pe cineva. Și sunt multi. Îmi place că oamenii se distrează la repetiții și prin entertainment putem să facem o bucurie și să ajutam pe cineva care are nevoie. Le mulțumesc celor care merg la muncă, stau la birou sau pe teren, apoi vin la repetiții și la filmări și se implică 100% în acest proiect.”, spune Liviu Varciu.

DOF_8852

„Este absolut fabulos cum oamenii din cu totul alte domenii decât cel artistic reușesc să performeze, într-un timp foarte scurt, și să ofere un spectacol de neuitat. Fie ei corporatiști, șoferi de taxi, bucătari, vânzători, toți sunt trup și suflet pentru cauze nobile pentru care concurează. Cu Liviu mă înțeleg bine, noi am lucrat foarte bine împreună și la proiectul „Ham Talent”, iar acum facem echipă bună și aici. Am fost foarte impresionată de cazuri, emoționată și fericită că sunt parte din acest proiect care vine în ajutorul unor cazuri umanitare. În plus, atmosfera de la filmări este excelentă, Liviu, Răzvan și Dani sunt puși mereu pe glume, iar energia de acolo este una pozitivă”, povestește Diana Munteanu.

Liviu Varciu, la randul lui, se declara incantat atat de partenera de prezentare, cat si de membrii juriului. „Îmi place că am ajutorul Dianei, o am în coasta mea, iar gândul că e acolo mă ajută. Ce mai, e prezentatoarea mea preferată! Apoi, mă bucur că au răspuns cu „da” în acest proiect Dani și Răzvan, am aflat o grămadă de lucruri noi despre ei; de exemplu, nu știam că pentru fiecare kilometru parcurs cu motorul lui, Dani oferă o sumă de bani pentru susținerea anumitor cazuri speciale. Apoi, Mihai Petre… fără Mihai nu există juriu, el e juratul prin excelență. Iar pe Mirabela o iubesc. Ea e mereu plină de energie și e un exemplu de forță, optimism și rezistență pentru noi toți. E o lecție în sine femeia asta! E suficient să o privești și uiți de toată oboseala., încheie Liviu Vârciu.

DOF_8857

 Performanțele lor vor fi evaluate de un juriu gata să observe și să noteze numărul de musical al fiecărei echipe. Așa se face că inegalabila doamnă a muzicii ușoare românești, Mirabela Dauer, va face echipă la pupitrul juriului cu alți trei domni care nu sunt străini de luminile scenei – Mihai Petre, Răzvan și Dani. Așa se face că în fiecare ediție a show-ului „Bravo, România!” 3 echipe din varii domenii vor concura fie pentru a ajuta un coleg, un prieten sau o persoana cu a carei poveste se identifică. Fiecare echipă se va pregăti intens cu specialiști în domeniu și vor pune în scenă musicaluri spectaculoase, care îi vor scoate din sfera lor de activitate zilnică. Fiecare ediție va avea un număr câștigător, care va intra în întrecerea din Marea Finală.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *