Connect with us

ADPM Health

Dieta Barbie, cel mai nou trend. În ce constă?

Înainte de filmările pentru Barbie, actrița Margot Robbie a urmat o dietă specială pentru a avea o siluetă perfectă și un ten strălucitor. Acest regim a devenit acum un veritabil trend. Iată în ce constă dieta Barbie, urmată de tot mai mulți oameni în ultima vreme.

Publicat

pe

Dieta Barbie, cel mai nou trend. În ce constă?

Margot Robbie face furori pe marele ecran, în rolul emblematicei păpuși Barbie. Atunci când s-a pregătit pentru acest rol, actrița a urmat o dietă specială. Această dietă a ajutat-o să obțină nu doar o siluetă perfectă, ci și un ten radiant, strălucitor.

În ultima vreme, Dieta Barbie a devenit un veritabil trend. Acest regim i-a fost recomandat actriței de Jasmina Vico, specialist în îngrijirea pielii.

Primul pas al acestei diete este includerea în alimentație a alimentelor fermentate precum iaurt, kefir sau varză murată. Pe lângă îmbunătățirea digestiei, consumul acestor alimente ajută la întărirea sistemului imunitar și la absorbția mai ușoară a nutrienților în organism.

Nici fructele de pădure nu au lipsit din dieta actriței Margot Robbie. Bogate în antioxidanți, vitamine și minerale, consumul fructelor de pădure are efecte benefice asupra pielii.

Advertisement

Actrița din Barbie a băut în perioada de dietă ceai de armurar. Acesta asigură sănătatea ficatului și stimulează procesul de digestie.

La micul dejun, Margot obișnuia să consume toast cu avocado și halloumi la grătar.

În plus, actrița a avut grijă să consume alimente preparate în casă, cât mai puțin procesate și să evite zahărul ori grăsimile nesănătoase.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *