Connect with us

Stiri externe

Dieta lui Kate Middleton. Cum arată micul dejun, prânzul și cina!

Kate Middleton a împlinit 42 de ani la începutul acestui an și în prezent se recuperează după o operație abdominală suferită în luna ianuarie. Prințesa de Wales are trei nașteri la activ, dar se poate lăuda cu o siluetă impecabilă. Iată ce mănâncă ea zi de zi la mic dejun, prânz și cină!

Publicat

pe

Dieta lui Kate Middleton. Cum arată micul dejun, prânzul și cina!

Kate Middleton se poate lăuda cu o siluetă de top model, cu toate că are 42 de ani și deja 3 nașteri la activ. Trupul ca tras prin inel se datorează însă sportului pe care Prințesa de Wales îl practică de obicei cu regularitate. Totodată, aceasta urmează o dietă echilibrată și se hrănește cu preparate sănătoase.

În prezent, soția Prințului William se reface după o operație abdominală la care a fost supusă la începutul anului. Cel mai probabil, ea își va relua îndatoririle publice abia după Paște.

Alimentația ei zilnică se compune din foarte multe fructe și legume proaspete. Prințesa face tot posibilul să consume cât mai rar alimente procesate.

Micul dejun

Unul dintre secretele siluetei perfecte pe care o afișează Kate este smoothie-ul pe care îl bea la începutul fiecărei zile. Acesta conține afine, spanac, kale, coriandru, matcha și spirulină.

Prânz

Conform presei internaționale, prânzul ei conține foarte rar carne. Prințesa preferă să mănânce sushi, pește, gazpacho, salate sau pepene verde.

Cină

La cină, Kate Middleton servește adesea paste sau pui curry. Printre bucătăriile internaționale pe care Prințesa le preferă se numără cea indiană. Asta deoarece adoră mâncărurile cât mai condimentate.