Connect with us

Evenimente

Dieta Tisanoreica, semnată Gianluca Mech, este, de acum, distribuită în România de Top Line

Gama de produse de dietă Tisanoreica și Decottopia, creată de renumitul nutritionist italian Gianluca Mech, este, de acum, distribuită în România, de Top Line. Având la bază două brevete internaționale și cel mai mare număr de studii științifice din lume, 52 la număr, dieta exclusivă fito-ketogenică Tisanoreica® este un protocol pentru reducerea greutății bazat pe activarea unei căi metabolice numită cetoză, fiind ideal a fi urmată și de persoanele cu diabet.

Publicat

pe

Dieta Tisanoreica, semnată Gianluca Mech, este, de acum, distribuită în România de Top Line

Debutul colaborării între brandul Gianluca Mech și Top Line a fost anunțat oficial în cadrul evenimentului Haute Culture, organizat la Athenee Palace Hilton București, la care a fost prezent și celebrul nutritionist. Alături de echipa parteneră Top Line, Gianluca Mech le-a prezentat invitaților avantajele utilizării dietei sale, protocol personalizat ce este, de acum înainte, prescris pacienților de medicii nutriționiști de la Silhouette Medical Beauty și clinicile partenere Top Line din țară. De asemenea, produsele Tisanoreica vor putea fi comandate și de pe www.topline.ro.

În cadrul evenimentului, nume cunoscute din showbiz și domeniul afacerilor, artei și culturii, au aflat de la Gianluca Mech detalii despre protocolul Tisanoreica și au putut testa câteva din gustările fără zahăr și carbohidrați create de acesta. Printre persoanele publice interesate s-au numărat Camelia Șucu, Malvina Cservenschi, Albertina Ionescu și Hamid Nicola Katrib.

Cu ce este diferită Dieta Tisanoreica®

Dieta Tisanoreica® diferă de dieta ketogenă clasică prin faptul că atenuează efectele cetozei prin utilizarea de extracte de plante (este definită ca o dieta fito-cetogenă). Este o dietă hipoglucidică, normoproteică și hipocalorică, care oferă organismului hrana completă de care are nevoie, chiar și în timpul unei faze de dezechilibru parțial, cum ar fi atunci când slăbești.

Eficacitatea sa uimitoare vine din utilizarea plantelor medicinale puternice. Produsele care alcătuiesc programul de dietă Tisanoreica®, sunt alimente autentice create special pentru a obține pierderea în greutate, menținând în același timp un echilibru nutrițional adecvat. Aceste mese au un gust foarte bun, ceea ce este o veste minunată pentru cei care vor să slăbească, dar doresc să mănânce și alimente sănătoase și gustoase și să evite frustrarea datorata unei diete plictisitoare și blândă.

Detoxifiere și un plus de sănătate cu Decottopia

Dieta Tisanoreica este recomandat a fi urmată în paralel cu un protocol de detoxifiere ce are la bază produsele din gama sa, DECOTTOPIA®. Aceasta este o metodă străveche pentru extragerea și prezervarea ingredientelor active din cel puțin zece plante diferite, sub formă lichidă, fără utilizarea de alcool, zahăr, conservanți sau gluten.

Decottopiricele sunt suplimente alimentare care îmbunătățesc alimentația, maximizează bunăstarea generală a unei persoane și îmbunătățesc funcțiile fiziologice ale organismului.

Pot fi utilizate în timpul protocolului Dietei Gianluca Mech și, datorită gamei largi de proprietăți, sunt de asemenea benefice chiar și atunci când nu se urmează un protocol dietetic.

Pot fi consumate nediluate sau diluate cu apă, pentru a hidrata și detoxifica organismul. Ele pot fi considerate suplimente alimentare autentice și, în anumite privințe, ca aparținând „alimentelor de specialitate” din bucătăria tradițională italiană, atât de mult încât unele persoane le folosesc nu numai pentru proprietățile lor sănătoase, ci pentru plăcerea pură, savurând aromele și beneficiind de proprietatile plantelor din care sunt făcute.

Produsele Decottopia® sunt o parte esențială a dietei Gianluca Mech®. Simpla pierdere în greutate nu este suficientă pentru obținerea acelui sentiment de bine pe care îl dorim cu toții; trebuie, de asemenea, să ne detoxifiem pentru o stare de fitness optimă. Produsele Decottopia®, utilizate în etapele dietei Gianluca Mech®, sunt extrem de pure și total naturale nu numai în compozitia lor, ci și în modul de prelucrare și conservare. Fara adaos de conservanți, alcool, zahar sau gluten, gama de produse Decottopia® este ideală pentru diverse categorii de persoane, precum diabetici, copii peste 5 ani, cei care suferă de boala celiacă și persoanele în vârstă.

Gama Glicemic Friendly pentru controlul glicemiei

Top Line va distribui în România și noua linie de produse „Glicemic Friendly”, protocolul Gianluca Mech patentat de echilibrare a greutății și a glicemiei, și de limitare a consumului de zahăr, gluten, carbohidrați și aditivi alimentari. Gama include variante sănătoase ale unor preparate și gustări care, în mod normal, ar duce la acumularea de kilograme în plus, ar deregla echilibrul glicemic și nu ar fi indicate pentru diabetici.

Având la bază un istoric de 110 ani al companiei și decenii de studii aprofundate, Gianluca Mech vine în ajutorul persoanelor cu program zilnic încărcat oferindu-le opțiuni sănătoase în locul meselor sau al gustărilor nesănătoase din comerț. A conceput astfel gustări și dulciuri delicioase utile celor care vor să slăbească ori să își mențină silueta, pentru diabetici sau pentru cei care țin o dietă ketogenică: biscuiți, croissante, cremă de ciocolată, brioșe, grisine, batoane de ciocolată, alune în ciocolată amăruie, praline, toate fără zahăr, conservanți, cu foarte puțini carbohidrați, în cantități atent controlate pentru a ține locul unei singure gustări

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști. La nivel internațional, sfaturile sale sunt urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson – Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi. Gianluca Mech a lansat în trecut două campanii importante împotriva obezității, campanii care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.