Connect with us

Stiri Interne

Din ce câștigă banii Bianca Drăgușanu? Emisiunea lui Măruță care a înfuriat-o!

Din ce câștigă banii Bianca Drăgușanu! Emisiunea lui Măruță în care a fost invitată recent a înfuriat-o foarte tare pe vedetă care se arată dezamăgită de subiectele abordate de prezentatorul de televiziune. Iată de la ce a pornit totul.

Publicat

pe

Din ce câștigă banii Bianca Drăgușanu? Emisiunea lui Măruță care a înfuriat-o!

Bianca Drăgușanu a fost recent invitată în platoul emisiunii La Măruță de la Pro TV. Ulterior, s-a arătat deranjată de subiectele abordate în timpul interviului. Motiv pentru care, spune ea, nu va mai participa niciodată la emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Sunt dezamăgită pentru că stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim. Și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează. Eu am fost totuși de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Ceea ce se pare că a deranjat-o pe Bianca este că s-a abordat subiectul câștigurilor ei financiare. Mai exact, Măruță a întrebat-o din ce își câștigă banii și dacă are carte de muncă.

„Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun. Și eu așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten. M-am trezit însă încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tedențioase și am fost foarte dezamăgită. Așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, a adăugat ea.

Bianca Drăgușanu, bătută și învinețită de Alex Bodi. Acceptă în continuare sau ia atitudine?

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *