Connect with us

Stiri Interne

Din ce câștigă fiica lui Dan Negru bani la 13 ani

Deși are doar 13 ani, fiica lui Dan Negru a început deja să își câștige singură banii de buzunar. Adolescenta lucrează în timpul liber la cabinetul stomatologic al mamei sale. Lui Negru i-ar plăcea ca fata să îi calce pe urme soției sale în ceea ce privește meseria.

Publicat

pe

Din ce câștigă fiica lui Dan Negru bani la 13 ani

Dan Negru are o familie extrem de frumoasă pe care o arată doar foarte rar publicului larg. Deși el este mereu în lumina reflectoarelor, omul de televiziune preferă ca oamenii dragi lui să ducă o viață normală, privată. Fiica lui, Dara, a început deja să lucreze și să înțeleagă valoarea banilor chiar dacă are doar 13 ani. În vreme ce majoritatea copiilor de vârsta ei se distrează pe banii părinților, fiica lui Dan Negru învață ce înseamnă să lucrezi pentru bani.

Adolescenta lucrează în timpul liber la cabinetul stomatologic al mamei sale. Stă câte două ore la cabinet și ajută cu ce poate. În plus, lui Negru i-ar plăcea ca fiica lui să îi calce pe urme mamei în ceea ce privește meseria.

„Dara o ajuta pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă. Eu n-o să las nimic, doar o urmă de bucurie, într-o seară la TV. Lumea uită bucuria aia a doua zi. Cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”, a declarat omul de televiziune conform cancan.ro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *