Connect with us

Stiri externe

Din ce familie se trage Taylor Swift

Taylor Swift este una dintre cele mai de succes și mai influente artiste ale momentului. Ea fascinează milioane de fani cu piesele sale care devin rapid hituri, însă puțini știu detalii despre familia din care provine celebra artistă.

Publicat

pe

Din ce familie se trage Taylor Swift

Taylor Alison Swift s-a născut pe 13 decembrie 1989, în Reading, Pennsylvania, și a crescut într-o familie modestă. Părinții săi, Scott Kingsley Swift și Andrea Gardner Swift, au jucat un rol semnificativ în viața și cariera sa.

Tatăl ei, Scott, este broker, iar mama ei, Andrea, este casnică, fost consultant financiar. Cu toate că părinții săi nu au avut legătură cu industria muzicală, ei au susținut întotdeauna pasiunea și talentul lui Taylor pentru cântat și compus.

Artista i-a dedicat două melodii diferite mamei ei: „The Best Day” și „Soon You’ll Get Better”. Prima este o odă adusă relației lor strânsă și modului în care Andrea a ghidat-o pe Taylor în anii grei ai adolescenței.

A doua piesă a fost scrisă în 2018, atunci când Taylor a aflat că mama sa suferă de cancer.

Taylor mai are și un frate, Austin Swift, care este actor și producător.

De-a lungul timpului, vedeta a vorbit deschis despre influența pozitivă pe care familia sa a avut-o asupra ei. În repetate rânduri, ea a declarat că le datorează mult din succesul de care se bucură și din încrederea pe care o are în forțele proprii.

Talentul muzical s-a moștenit în familie. Bunica maternă a lui Swift, Marjorie Moehlenkamp Finlay, a fost o celebră cântăreață de operă și vedetă de televiziune.

Marjorie a murit în 2003, iar Taylor a lansat piesa care îi poartă numele și îi este dedicată. Totodată, vedeta și-a portretizat bunica și în videoclipul pentru „Wildest Dreams”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *