Connect with us

Stiri Interne

Din ce vrea Adelina Pestritu sa faca milioane mai nou

Adelina Pestritu este o femeie cu spirit intreprinzator si a reusit sa isi construiasca o afacere de succes din propria imagine. Nu vrea sa se opreasca insa aici si are planuri marete de business impreuna cu sotul ei, Virgil Steblea.

Publicat

pe

Din ce vrea Adelina Pestritu sa faca milioane mai nou

Dupa ce a renuntat la televiziune, Adeline Pestritu ii merge din plin. A reusit sa se transforme pe ea insasi in brand si este cel mai important influencer de la noi din tara. Saptamana trecuta a castigat chiar si un trofeu care demonstreaza acest lucru.

Iata insa ca Adelina nu vrea sa traiasca exclusiv din contracte de imagine si magazinul online cu haine ce ii poarta numele, ci are planuri mari de business alaturi de sotul ei, Virgil Steblea.

Dupa cum a dezvaluit pentru revista VIVA!, Adelina Pestritu si Virgil Steblea vor lansa in curand o afacere cu ceasuri de lux, accesorii cu valoare de mii de euro. Mai exact, un magazin care isi va deschide portile cat de curand.

Adelina Pestritu este una dintre cele mai bine cotate vedete feminine din showbiz-ul autohton si a reusit sa isi transforme conturile de pe retelele de socializare in veritabile afaceri de succes. Este cel mai puternic influencer in Romania, vedeta castingand titlul Best Romanian Influencer la E! People’s Choice Awards. Iar in curand va pleca in America sa participe la gala!

Adelina Pestritu a castigat Best Romanian Influencer la E! People’s Choice Awards. Pleaca in America sa participe la gala!

 

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *