Connect with us

Video

Disney aniversează 100 de ani. A adunat 500 de personaje iconice într-un scurtmetraj

Compania Walt Disney împlinește anul acesta 100 de ani de la înființare. Cu această ocazie, Walt Disney Animation Studios a realizat un scurtmetraj intitulat „Once Upon a Studio”, în care se regăsesc 500 de personaje iconice ale animațiilor pe care cu toții le iubim.

Publicat

pe

Disney aniversează 100 de ani. A adunat 500 de personaje iconice într-un scurtmetraj

Disney împlinește anul acesta 100 de ani de la înființare. Este vorba despre compania care a produs toate animațiile care ne-au marcat primii ani din viață.

Priveam fascinați în copilărie animațiile marca Disney, dar parcă exact același lucru se întâmplă și acum, la vârstă adultă. Magia filmelor este una aparte și nu se risipește odată cu trecerea anilor.

Poveștile cu personaje magice, prinți și prințese te transpun, indiferent de vârstă, pe un tărâm plin de fantezie și frumos. O lume în care binele învinge întotdeauna răul, iar personajele „trăiesc fericite până la adânci bătrâneți”.

La ceas aniversar, Walt Disney Animation Studios a pregătit un scurtmetraj special. Proiectul se numește „Once Upon a Studio” și are o durată de nouă minute. Acesta a fost lansat oficial în cadrul Festivalului Internaţional al Filmului de Animaţie de la Annecy. În prezent, el poate fi urmărit de abonații Disney+.

Scurtmetrajul include 500 de personaje iconice ale animațiilor pe care le îndrăgim atât de mult.

„Am dorit ca toate personajele să se reunească şi să aibă exact aceeaşi voce ca în filmele lor de origine”, a declarat coregizorul Dan Abraham.

Aproape toate personajele sunt desenate manual, o revenire la originile Disney. Compania a împlinit 100 de ani chiar ieri, pe data de 16 octombrie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Disney (@disney)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *