Connect with us

Cinenews

Disney aniversează 100 de ani. Ce plănuiește să aducă la TIFF!

Compania Walt Disney împlinește anul acesta 100 de ani de la înființare. Cu această ocazie, Walt Disney Animation Studios a pregătit o proiecție specială ce va fi prezentată la Cluj, în cadrul TIFF 2023. Iată în continuare despre ce este vorba.

Publicat

pe

Disney aniversează 100 de ani. Ce plănuiește să aducă la TIFF!

Disney împlinește anul acesta 100 de ani de la înființare. Este vorba despre compania care a produs toate animațiile care ne-au marcat primii ani din viață.

Le priveam fascinați în copilărie, dar parcă exact același lucru se întâmplă și acum, la vârstă adultă. Magia filmelor Disney este una aparte și nu se risipește odată cu trecerea anilor. Poveștile cu personaje magice, prinți și prințese te transpun, indiferent de vârstă, pe un tărâm plin de fantezie și frumos. O lume în care binele învinge întotdeauna răul, iar personajele „trăiesc fericite până la adânci bătrâneți”.

La ceas aniversar, Walt Disney Animation Studios a pregătit o proiecție specială ce va fi prezentată la Cluj, în cadrul TIFF 2023. Proiecția se numește 100 Years of Disney Animation – a Shorts Celebration. Aceasta include secvențe nemaivăzute despre începuturile animației, ale lui Mickey Mouse și a altor personaje pe care le iubim. Este, de fapt, o retrospectivă fabuloasă a celor 100 de ani marca Disney.

Producția va putea fi urmărită weekend-ul acesta (sâmbătă: ora 12:00 și duminică: ora 12:30) la Cinema Victoria din Cluj.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *