Connect with us

Cinenews

„Divergent”, succes de box-office! A castigat 56 de milioane de dolari in SUA!

Pelicula „Divergent” s-a bucurat de urias succes de casa in Statele Unite, aceasta incasand nu mai putin de 56 de milioane de dolari in primele trei zile de la lansare. „Divergent” ii are in rolurile principale pe Shailene Woodley, Theo James si Kate Winslet, iar pelicula este produsa de faimoasele studiouri Summit Entertainment.

Publicat

pe

divergentmovie2

Dupa ce au cunoscut succesul odata cu seriile „Twilight” si „The Hunger Games”, studiourile The Summit Entertainment continua seria filmelor pentru adolescenti lansand „Divergent”, un thriller SCI-FI, ecranizat dupa o carte scrisa de Veronica Roth. Pelicula a costat 85 de milioane de dolari, iar in Statele Unite a debutat weekendul trecut pe primul loc, incasand 56 de milioane de dolari. „Divergent” va ajunge in cinematografele din intreaga lume de la inceputul lunii aprilie.

„Divergent” spune povestea unei femei care reprezinta un pericol dupa ce un test dezvaluie ca aceasta nu se incadreaza in niciuna dintre cele cinci fractii in care este impartita societatea. Actiunea are loc intr-un viitor sumbru, la 100 de ani dupa ce un razboi a distrus intreaga omenire.

„Divergent” va lansa cu siguranta noi staruri in randul adolescentilor. Shailene Woodley se bucura deja o campanie de PR foarte puternica, in vreme ce Theo James este considerat deja unul dintre cei mai sexy actori din tanara generatie, iar studiourile producatoare il doresc drept inlocuitorul lui Robert Pattinson.  In film mai joaca si fiica lui Lenny Kravitz, Zoe Kravitz, dar si Kate Winslet.

Avand in vedere succesul si isteria creata in jurul acestui film, este foarte probabil ca aventurile eroilor principali sa continue si in 2015.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.