Connect with us

Stiri externe

Divort neasteptat in showbiz! Gwen Stefani si Gavin Rossdale se despart dupa 13 ani de casnicie

Un nou divort, cu totul neasteptat, zguduie showbizul. Gwen Stefani si Gavin Rossdale se despart, dupa nu mai putin de 13 ani de casnicie si 3 copii facuti impreuna. Iata aici toate detaliile!

Publicat

pe

gwen-stefani-gavin-rossdale-divort

Divort neasteptat in showbiz! Gwen Stefani a hotarat sa divorteze de sotul ei, Gavin Rossdale, dupa nu mai putin de 13 ani de casnicie. Cei doi au impreuna 3 copii: Kingston (9 ani), Zuma (7 ani) si Apollo (1 an si jumatate).

Conform unui comunicat oficial dat publicitatii chiar de Gwen Stefani si Gavin Rossdale cu privire la separarea lor, se pare ca cei doi si-au propus sa ramana in relatii bune chiar si dupa divort, pentru a-si putea creste impreuna cei 3 copii.

gwen-stefani-gavin-rossdale-divort1

Gwen Stefani este cea care a intentat divortul, motivand acest lucru prin vagul termen „diferente ireconciliabile”. Cei doi planuiesc sa imparta custodia comuna a copiilor.

gwen-stefani-gavin-rossdale-divort2

Conform TMZ, Gwen si Gavin nu au semnat un contract prenuptial inainte de a deveni sot si sotie, asta insemnand ca, potrivit legislatiei, isi vor imparti in mod egal bunurile comune. Despre averile lor se spune ca Gwen Stefani ar avea aproximativ 80 de milioane de dolari, iar Gavin 35 de milioane de dolari.

gwen-stefani-gavin-rossdale-divort3

Luna viitoare se vor implini 13 ani de cand Gwen Stefani si Gavin Rossdale s-au casatorit la Londra. Relatia lor de iubire a inceput insa mult mai devreme, in anul 1995.

Advertisement

gwen-stefani-gavin-rossdale-divort4

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *