Connect with us

Stiri Interne

Divort in showbiz! What’s Up divorteaza dupa noua ani de relatie!

Desi relatia dintre What’s Up si Simina a fost intotdeauna bazata pe dragoste cu nabadai, nimeni nu se astepta la divort. Iata insa ca separarea a fost anunta ieri chiar de artist, pe paginile lui de pe retelele de socializare.

Publicat

pe

Divort in showbiz! What’s Up divorteaza dupa noua ani de relatie!

What’s Up si Simina sunt impreuna de 9 ani. Au avut intotdeauna o relatie cu nabadai, presarata cu despartiri si impacari, dar mai ales cu multa dragoste. Mai ales dupa ce si-au unit destinele, pareau parca unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

What’s Up, problema de sanatate de care nu stia mai nimeni

Artistul nu contenea cu declaratiile de dragoste facute public celei care ii devenise sotie si fara de care spunea ca nu ar putea sa traiasca vreodata, fapt pentru care nimeni nu s-ar fi asteptat la un divort.

Dupa nunta, What’s Up chiar i-a dedicat Siminei o piesa de dragoste care s-a bucurat de succes.

Iata insa ca a venit momentul despartirii pentru What’s Up si Simina, asa cum insusi artistul a dezvaluit printr-un mesaj publicat ieri pe paginile lui de pe retelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer. P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!

A post shared by What’s UP (@whatsup_uasap) on

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *