Connect with us

Stiri Interne

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce se știe până acum.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este un subiect ce ține primele pagini ale ziarelor din țara noastră deja de ceva vreme. Iată ce se știe până acum despre posibila despărțire a celor 2.

Publicat

pe

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce se știe până acum.

Deja de o bună bucată de vreme, în presa autohtonă au început să apară speculații referitoare la căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp. Mai exact, cu privire la încheiera acestui mariaj. Anul acesta, totul a pornit la scurt timp după ce Anamaria și Laurențiu au celebrat nunta de cristal printr-o petrecere de zile mari.

Episodul Anamaria Prodan – Dan Alexa

Spunem anul acesta pentru că astfel de zvonuri au mai existat și în trecut. Cu siguranță că amintiți despre episodul Anamaria Prodan -Dan Alexa. Și anume despre pumnul în față pe care Anamaria Prodan i l-a dat lui Dan Alexa imediat după terminarea meciului Astra Giurgiu – Fc Botosani. Incidentul a avut loc în 2019. A șocat pe toată lumea, a ținut primele pagini ale ziarelor zile la rând și a dat naștere la tot soiul de speculații. Cei doi au declarat atunci că a fost vorba despre o discuție extrem de aprinsă pe teme profesionale. Nu puțini au fost aceia însă care au crezut însă, mai degrabă, în posibilitatea unei reacții pornite din gelozie.

Anamaria Prodan a fost cea care a negat întotdeauna toate zvonurile, spunând că are o căsnicie fericită.

Declarații contradictorii

Vremea a trecut și ajungem la momentul prezent. La două săptămâni după nunta de cristal, Laurențiu Reghecampf confirma public divorțul.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri. Vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat atunci Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

„Nu este adevărat, nu divorțăm. Nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă. Suntem bine, fericiți”, declara pe de altă parte Anamaria Prodan.

Copil cu altă femeie

Și mai șocant a fost momentul în care s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar urma să aibă un copil cu altă femeie. Corina este numele tinerei cu care Laurențiu s-ar iubi deja de ceva vreme. Ar locui alături de ea la Craiova, iar anul viitor ar urma să devină părinți.

Laurențiu nu a vorbit despre noua sa iubire. A confirmat însă, încă o dată, zvonurile cu privire la divorț.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, a declarat el pentru cancan.ro.

Apoi, spynews.ro a publicat primele imagini în care Laurențiu Reghecamp și Corina apar împreună. In fotografii, cei doi par extrem de fericiți și îndrăgostiți.

Anamaria Prodan, reacții pe Instagram

Bineînțeles, reacțiile și dezvăluirile făcute de Anamaria Prodan nu au întârizat să apară.

Anamaria Prodan si Reghecampf, divort in secret?