Connect with us

Stiri Interne

Desi operata la coloana, DJ Wanda a curatat de zapada strada pentru cativa batrani

DJ Wanda a facut ieri un gest exemplar dorind sa isi ajute vecinii de varsta a treia. Vedeta a iesit din casa, a pus mana pe lopata si a curatat strada si trotuarul de troienele de zapada.

Publicat

pe

DJ-Wanda-zapada-4

Nonconformista DJita le-a venit in ajutor, astfel, batranilor care locuiesc pe aceeasi strada si care nu s-ar mai fi putut deplasa pentru a-si face cumparaturile de zi cu zi.

Wanda a imbracat un costum de ski si a dat la lopata pret de mai bine de o ora. Si asta in conditiile in care a fost operata pe coloana in urma cu aproape un an de zile.

Dj-Wanda-zapada

“Ca orice om responsabil am pus mana pe lopata si am ajutat la deszapezirea stradutei din proximitatea locuintei mele, stiind ca in zona sunt si cativa batranei care, cu siguranta, se vor bucura. M-am recuperat foarte bine dupa operatia de anul trecut, asa ca nu mi-a fost teama sa fac asta. Am avut insa grija sa nu fac miscari bruste si sa nu ridic zapada in cantitate mare”, povesteste DJ Wanda.

DJ-Wanda-zapada-2

DJ Wanda este cea mai cunoscuta DJ-ita din Romania, avand in portofoliu mari evenimente derulate in cluburi din tara si de peste hotare. In paralel cu activitatea din industria muzicii, vedeta a studiat arta tatuajului si si-a deschis un salon in Bucuresti unde invita periodic renumiti artisti internationali in arta tatuajelor.

DJ-Wanda-45 Dj-Wanda-emulator-4