Connect with us

Stiri Interne

DJ Wanda a dat lovitura in Germania! Produce piesele marilor artisti din Europa!

DJ Wanda a dat lovitura peste hotare. Vedeta din Romania a ajuns sa lucreze cu cei mai mari producatori muzicali din Europa.

Publicat

pe

dj-wanda-studio

Dincolo de imaginea publica rebela cunoscuta in Romania, DJ Wanda are la baza o pregatire profesionala considerabila in industria muzicala fiind inginer de sunet. Astfel a ajuns sa lucreze in cel mai mare studio muzical din Germania, aflat in Frankfurt, orasul unde vedeta zboara saptamanal pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele profesionale. Acolo Wanda este producator muzical, realizand mix si mastering pentru artisti consacrati, dar si pentru cei aflati la inceput de drum.

dj-wanda-stst

producatori-germania

“Ma aflu intr-un proiect de mare anvergura care se desfasoara in Germania. Lucrez in studioul unuia dintre cei mai mari si mai respectati artisti din Germania, Xavier Naidoo. Lucrez impreuna cu producatorii lui, Banks & Rawdriguez, la albumul nostru care va fi lansat atat in Germania cat si peste tot in lume. Sunt producator muzical, fac muzica de studio, adica mix si mastering, atat pentru alsi artilti cat si pentru mine, pentru ca imi compun singura productiile muzicale. Asa am facut si in cazul proiectului PRIISM pe care il am in Londra impreuna cu o cunoscuta DJita si producatoare de acolo. Asa fac acum si in Germania cu producatorii celebrului Xavier Naidoo, Babks & Rawdriguez. Facem un album care mai apoi este cumparat de alte case de productie, urmand apoi sa fie comercializat pe retelele de specialitate, cum ar fi beatport, de unde pot fi cumparate”, povesteste DJ Wanda.

dj-wanda-673

DJ Wanda este una din cele mai cunoscute DJ-ite din Europa, punand muzica la unele din cele mai mari cluburi si evenimente de peste hotare. Romanca lucreaza de un an de zile intr-un mare studio din Frankfurt alaturi de producatori muzicali de top. De curand, a inceput filmarile pentru un reality show pe care il va prezenta fanilor sai in toamna acestui an.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *