Connect with us

Stiri Interne

DJ Wanda a fost ceruta in casatorie pe plaja din Malibu

Vacanta pe care DJ Wanda a petrecut-o in Los Angeles, cu prilejul zilei sale de nastere, s-a incheiat in cel mai frumos mod cu putinta. Vedeta a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Karl, pe plaja din Malibu. Cei doi vor implini in curand un an de relatie. 

Publicat

pe

DJ Wanda a fost ceruta in casatorie pe plaja din Malibu

DJ Wanda a primit un superb inel cu rubin, pe care australianul Karl, cu care locuieste in Londra, il avea pregatit inca dinaintea vacantei in Statele Unite ale Americii.

“Am spus DA si sunt cea mai fericita. A fost cel mai frumos moment trait vreodata. A fost locul perfect si momentul perfect!”, declara DJ Wanda.

Karl a ales cu grija inelul de logodna, stiind ca Wandei ii plac rubinele.

“Iubesc semnificatia lor. Sunt un simbol al pasiunii, al protectiei si prosperitatii”, spune DJ Wanda.

Vedeta a impartasit vestea si cu prietenii sai virtuali, anuntandu-i printr-un mesaj emotionant:

„Am pendulat pana acum fara tinta, cu multe interese dar fara culori pe panza vietii. Acum stiu unde duce drumul meu si sunt foarte fericita. Am primit cel mai de nepretuit dar la care am visat dintotdeauna: iubirea. Pe plaja, in Malibu, Karl si-a dorit ca iubirea noastra sa devina si mai puternica”, a scris vedeta pe pagina ei de socializare.

DJ Wanda si Karl s-au cunoscut vara trecuta prin intermediul unui prieten comun. Karl este australian, insa locuieste in Londra de 17 ani, oras unde a dezvoltat cu succes afaceri in domeniul constructilor.

Impreuna locuiesc in capitala Marii Britanii, intr-un cartier select, unde au case si vedete cunoscute, printre care Richard Gere, Gwen Stefani si Jamie Oliver.

DJ Wanda devine experta in anatomia fetei la Londra

in Londra Wanda este studenta la cea mai apreciata academie de tatuaje, UK Official Tattoo Academy, din Essex, avandu-l ca mentor pe celebrul Alan Paul Lofts, unul din cei mai renumiti profesori de tatuaj din lume.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *