Connect with us

News

DJ Wanda s-a vindecat de pasiunea pentru dulciuri prin hipnoza! Sustine acum un seminar de psiho-nutritie!

DJ Wanda se mentine in forma cu mult sport, este adepta unui regim de viata sanatos, insa la pasiunea pentru dulciuri a scapat doar in urma unor sedinte de hipnoza.

Publicat

pe

“Inainte de a apela la ajutorul psiho-nutritionistului meu, Bianca Patrascu, eram dependenta de dulciuri. Nu ma puteam abtine de la prajituri, torturi sau ciocolata. Bianca mi-a propus terapia prin hipnoza ca o metoda de a scapa de aceasta dependenta, iar initial am fost reticenta.
 
Dupa trei sedinte de hipnoza rezultatele au fost fantastice. Acum nu mai poftesc la nimic dulce. Poate oricine sa manance orice bunatati in fata mea pentru ca nici macar nu ma tenteaza. N-am mai mancat nimic dulce de aproape un an. Interesant este ca prin psiho-nutritie oricine poate scapa de toate obiceiurile alimentare proaste”, spune DJ Wanda.


 
DJ Wanda si psiho-nutritionistul ei, Bianca Patrascu, vor sa impartaseasca acum tuturor celor interesati secretele alternative ale unei forme fizice de invidiat, astfel ca organizeaza saptamana viitoare un seminar pe aceasta tema.
 
„ Am decis, impreuna cu Bianca, sa organizam un seminar saptamana viitoare de psiho-nutritie. Cei prezenti vor putea afla cat de importanta este psiho-nutritia si ce efecte benefice poate avea, iar eu le voi impartasi tuturor din experienta personala. Seminarul de psiho-nutritie va avea loc miercurea si joia viitoare, intre orele 18:00-21:00 la centrul I AM Body-Mind Studio din Piata Victoriei”, mai spune DJ Wanda.
 
Pentru detalii si inscrieri accesati www.biancapatrascu.ro.