Connect with us

Stiri Interne

DJ Wanda l-a tatuat pe Liviu Varciu. I-a desenat pe gamba un personaj din Ice Age.

Prieteni de catarama de mai bine de 7 ani, Liviu Varciu si motociclistul Catalin Cazacu au apelat la DJ Wanda pentru a-si face cele mai vesele tatuaje.

Publicat

pe

dj-wanda-liviu-varciu

Cei doi amici si-au tatuat pe gambe doua personaje celebre din filmele Ice Age, pe Crash si Eddie, ca un simbol al prieteniei lor.

“Liviu si Catalin sunt cei mai buni prieteni si au avut venit la salonul meu cu ideea haioasa de a-si tatua, fiecare pe o gamba, pe celebrii Crash si Eddie din filmul Ice Age. Toata operatiunea a durat 3 ore. Catalin il are tatuat pe sobolanul Eddie pe gamba stanga, iar Liviu pe Crush tatuat pe gamba dreapta. Ideea a fost ca atunci cand stau unul langa celalalt, personajele sa recreze o scena faimoasa din film”, povesteste DJ Wanda.

dj-wanda-liviu-varciu-catalin-cazacu

“Acum avem pe gambe doi sobolani. A fost o idee luata pe moment, pe care probabil o s-o regretam peste ani. Noi doi in viata reala suntem exact ca cei doi, Crash si Eddie, in filmul Ice Age”, adauga Liviu Varciu.

tatuaj-dj-wanda-liviu-varciu

DJ Wanda este una din cele mai cunoscute DJ-ite din Europa, punand muzica la unele din cele mai mari cluburi si evenimente de peste hotare. Romanca lucreaza de un an de zile intr-un mare studio din Frankfurt alaturi de producatori muzicali de top. De curand, a inceput filmarile pentru un reality show pe care il va prezenta fanilor sai in toamna acestui an.

In paralel cu activitatea muzicala, DJ Wanda s-a perfectionat in arta tatuajelor, invatand de la cei mai mari artisti de gen din lume si a deschis in Bucuresti, zona Dorobanti, un salon de tatuaje.