Connect with us

Stiri Interne

DJ Wanda s-a deghizat in Regina Vampirilor de Halloween. Sotul ei, in Contele Dracula!

DJ Wanda si Karl au celebrat primul Halloween impreuna in Londra, printr-o petrecere la care s-au costumat in personaje feroce, inspirate de mitul lui Dracula.

Publicat

pe

DJ Wanda s-a deghizat in Regina Vampirilor de Halloween. Sotul ei, in Contele Dracula!

Cei doi au impresionat invitatii afisandu-se cu costumatii speciale si machiaje inspaimantatoare. Karl a purtat o palarie demna de Contele Dracula, iar DJ Wanda a devenit, pentru o noapte, Regina Vampirilor.

“Traditia de Halloween a fost anul acesta chiar mai raspandita in Londra ca oricand. Au fost foarte multe evenimente tematice in oras. Toata lumea se costumeaza, iar pe strazi este plin de copiii care suna la usa pentru a primi bomboane si ciocolata. Noi ne-am pregatit din timp si ne-am facut provizii de dulciuri. Am fost colindati de multi copii costumati care mai de care mai interesant. Au batut la usa, iar noi le-am oferit dulciuri. Apoi a fost randul ca noi sa ne costumam. Ne-am ales personajele, iar pentru ca eu vin din Romania, am zis sa ne inspiram din legendele legate de Contele Dracula”, declara DJ Wanda.

DJ Wanda si-a vopsit parul mov si a petrecut 5 ore pregatindu-se sa devină Regina Vampirilor.

“Lui Karl i-am luat o palarie demna de Contele Dracula si o bandana cu print de schelet, iar eu am fost Regina Vampirilor. Mi-am vopsit parul mov, mi-am impletit o coroana de trandafiri in jurul gatului si mi-am pus o coroana cu cristale in par. Pana si Nina, catelusa noastra, a fost costumata de Halloween si a purtat o bandana identica cu cea a lui Karl”, povesteste DJ Wanda.

DJ Wanda, antrenor personal pentru sotul ei. Karl a slabit 10 kilograme si l-a facut dependent de sala!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

Back in black 🦇 #ootd #outfitinspo #powerlook

O postare distribuită de DJ Wanda (@djwandaofficial) pe

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *