Connect with us

Stiri Interne

DJ Wanda si-a comandat cele mai ciudate cizme de cowboy din lume

Excentrica DJ Wanda va face senzatie anul viitor cu o pereche de pantofi ciudati, despre care vedeta spune ca sunt “cei mai urati din lume”, dar pe care i-ar purta.

Publicat

pe

dj-wanda-cizme-3

DJ Wanda a urmarit indeaproape show-urile de la saptamanile modei si a ramas surprinsa de noul curent “ugly-chic”, promovat de marile branduri de moda.

“Curentul <ugly-chic> este o mega provocare pentru oricine cocheteaza in vreun fel sau altul cu moda. Se propun tot felul de chestii <urate> conform standardelor si normelor estetice obisnuite, dar pe care daca ai curaj si inspiratie le poti transforma in ceva statement. Ca sa nu mai zic ca iti ofera acel ceva care sigur atrage atentia, iar asta urmarim cu totii intr-o anumita masura”, scrie DJ Wanda pe blogul ei.

hood-by-air

hood-by-air-2

 

Mandatory Credit: Photo by Stephen Lovekin/WWD/REX/Shutterstock (5895782y) Model on the catwalk, fashion detail Hood by Air show, Runway, Spring Summer 2017, New York Fashion Week, USA - 11 Sep 2016

Mandatory Credit: Photo by Stephen Lovekin/WWD/REX/Shutterstock (5895782y)
Model on the catwalk, fashion detail
Hood by Air show, Runway, Spring Summer 2017, New York Fashion Week, USA – 11 Sep 2016

Vedetei i-au cazut cu tronc cizmele cu calapod dublu, prezentate de un brand american. Vedeta este deja pe lista de asteptare pentru doua perechi, care vor fi livrate abia in primavara anului viitor.

“Aceste cizme unisex de cowboy sunt, dupa multi, cele mai urate si cele mai ciudate cizme din lume. Mie imi plac. Sunt curioasa cum o sa ma simt incaltata in ele si cum o sa urc scarile. Nu stiu daca sunt practice, insa cu siguranta sunt de efect. Mi-am comandat unele albastre si altele galbene”, spune DJ Wanda.

DJ Wanda este una din cele mai cunoscute DJ-ite din Europa, punand muzica la unele din cele mai mari cluburi si evenimente de peste hotare. Romanca lucreaza de un an de zile intr-un mare studio din Frankfurt alaturi de producatori muzicali de top.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *