Connect with us

Stiri Interne

DJ Wanda si-a dus sotul acasa la Dracula. L-a muscat de gat cand au intrat in castel!

DJ Wanda si-a adus zilele trecute sotul, pe Karl Katavich, intr-o mini vacanta in Romania. Australianul stabilit in Marea Britanie este fascinat de tara noastra si isi doreste sa descopere cat mai multe dintre frumusetile sale.

Publicat

pe

DJ Wanda si-a dus sotul acasa la Dracula. L-a muscat de gat cand au intrat in castel!

“Karl a fost in Romania, pana acum, doar in Bucuresti si pe litoral. In aceasta perioada am reusit sa ne luam o scurta vacanta si sa il readuc in tara pentru o escapada la munte. Am ajuns la Bran, locul unde el stie ca a trait Dracula. L-am pregatit din timp cu o serie de povesti despre vampiri si despre cum bantuie acestia castelul si imprejurimile.

El citise romanul lui Bram Stoker, cel care a inventat mitul Dracula, asa ca nu a fost prea dificil sa intre in atmosfera. Cand am intrat in castel am inceput sa ii povestesc tot felul de scenarii de filme de groaza si, cand se astepta mai putin, l-am muscat de gat, in joaca, moment in care a izbucnit in hohote de ras. Am facut turul castelului si i-a placut la nebunie!”, povesteste DJ Wanda.

Karl Katavich, sotul de origine australiana al lui DJ Wanda, iubeste Romania nu doar pentru ca aici si-a gasit marea dragoste, ci si pentru frumusetile incontestabile pe care tara noastra le are de oferit.

„Imi plac filmele si povestile cu vampiri, am citit pe nerasuflate romanul lui Bram Stoker si a fost o reala bucurie sa vad acum, cu ochii mei, castelul care l-a inspirat sa scrie aceasta carte. Este o locatie minunata, ca toata Romania de altfel. Iubesc tara asta nu doar pentru ca aici s-a nascut dragostea vietii mele, Wanda, ci si pentru ca este extrem de frumoasa. Am reusit sa vad si Brasovul si mi-a placut tare mult. Abia astept sa mai descopar si alte coltisoare de vis ale Romaniei”, spune Karl Katavich.

DJ Wanda si sotul ei, rasfatati de cel mai bun prieten al lui David Beckham

<blockuoteclass=”instagram-media” data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink=”https://www.instagram.com/p/B2He_d7lKMS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″ style=” background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% – 2px); width:calc(100% – 2px);”>

 

View this post on Instagram

 

Good evening 🌶🌶 say it back?!. #ootn #vibes #nightout . . . #ootdfashion #hoodie #coolsculpting #instacool #gang

A post shared by DJ Wanda (@djwandaofficial) on

 

View this post on Instagram

 

Don’t be scared @casteluldracula 🧛‍♂️ #draculacastle . . . #home #vampire #romania

A post shared by DJ Wanda (@djwandaofficial) on

 

View this post on Instagram

 

Forever mood #us . . . #husbandandwife #couplegoals #meandyou #love #togetherforever

A post shared by DJ Wanda (@djwandaofficial) on