Connect with us

Stiri Interne

DJ Wanda, zâmbet de Hollywood!

După ce a cucerit Marea Britanie și lumea întreagă cu cel mai exclusivist salon de tatuaje, Wanda s-a întors în țară pentru scurt timp pentru a-și face zâmbetul ca la Hollywood!

Publicat

pe

DJ Wanda, zâmbet de Hollywood!

În salonul ei din Londra, Wanda Tattoo, lucrează cu cei mai mari artiști tatuatori din lume, iar printre clienții salonului s-au numărat celebrități de talie mondială precum David Beckham, Bad Bunny, Maluma, Dwayne Johnson The Rock, James Arthur. Cum toți au un zâmbet de milioane, asta și-a dorit să obțină și Wanda!

Din pacăte, în urmă cu câțiva ani, vedeta a fost diagnosticată de medici cu o afecțiune autoimună care are efecte negative și asupra danturii.

Din cauza acestei afecțiuni autoimune și a posibilelor complicații ce ar fi putut să apară în momentul intervențiilor stomatologice, Wanda a evitat mai multă vreme să facă acest ultim pas spre a avea un zâmbet ca la Hollywood.

În urmă cu câteva luni și-a luat inima în dinți și a hotărât că a venit momentul să-și transforme acest vis în realitate. A urmat o perioadă îndelungată de căutări în care aceasta a încercat să găsească cea mai de încredere echipă medicală. Vedeta a apelat inclusiv la specialiști din Marea Britanie, țară în care locuiește deja de mai mulți ani.

Advertisement

Într-un final însă, Wanda a luat hotărârea de a-și pune încrederea în specialiștii în stomatologie și estetică dentară din România. A ajuns astfel la clinica Dent Estet, iar călătoria sa către zâmbetul perfect a început. Pe tot acest drum, vedeta îi are alături pe medicii stomatologi Dr. Alice Gavrilescu (implantolog), Dr. Luciana Șandru (protetician/estetică dentară), Dr. George Zamfir (endodont) și Dr. Mihai Gavrilescu (ortodont).

DJ Wanda alături de Dr. George Zamfir (endodont)

„Este o echipă de medici tineri și competenți cu care am creat o legătură foarte strânsă. Lucrarea mea nu este nici pe departe una ușoară, având în vedere boala autoimună cu care am fost diagnosticată, dar totul a mers perfect. Nu am avut niciun fel de complicații, nu am simțit durere. Dinții arată exact așa cum mi-am dorit, sunt sănătoși și au un aspect natural”, declară Wanda.

Wanda alături de Dr. Alice Gavrilescu (implantolog)

După doar câteva ședințe de tratament, Wanda este extrem de încântată de rezultat și de alegerea făcută. Pe dinții de pe arcada superioară au fost aplicate coroane și arată acum perfect. Urmează acum tratamentul pentru partea inferioară, cu aligner Clear Correct, urmând ca toată lucrarea stomatologică sa fie finalizată în toama acestui an.

DJ Wanda alături de Dr. Luciana Șandru (protetician/estetică dentară)

Advertisement

„Sunt foarte mulțumită pentru că s-a lucrat cu materiale premium de cea mai înaltă calitate, iar pentru asta sunt recunoscătoare echipei de profesioniști care se ocupă de mine. La final, când va fi totul gata, zâmbetul meu va arăta senzațional. Acum port aparatul Clear Correct pe arcada de jos, iar pe arcada superioară am 14 coroane de zirconiu Premium Aspen Digital Smile Design. Lucrarea finală va fi gata în 6-8 luni și costurile ajung undeva între 45 000 și 50 000 de euro. Este o investiție în mine și merită cu desavarsire pentru că e un vis pe care îl aveam de multă vreme”, a mai spus vedeta.

Wanda alături de Dr. Luciana Șandru (protetician/estetică dentară)

Wanda alături de Dr. Alice Gavrilescu (implantolog)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *