Connect with us

Style Radar

Dolce & Gabbana, prezentare cu robot AI la Milano

Inteligența artificială începe să își facă simțită prezenta și în lumea fascinantă a modei. Dolce & Gabbana a uimit audiența în cadrul Milano Fashion Week printr-o prezentare cu modele și roboți AI!

Publicat

pe

Dolce & Gabbana, prezentare cu robot AI la Milano

Tehnologia avansează cu rapiditate, iar lumea modei încearcă să țină pasul cu ea. Dolce & Gabbana privește către viitor cu noua colecție prezentată în cadrul Milano Fashion Week. Este vorba despre colecția pentru sezonul de toamnă/iarnă 2021.

Colecția a fost prezentată în cadrul unui fashion show inedit, desprins parcă din viitor. Pe catwalk, modelele s-au „împletit” cu roboți AI. Roboții au fost creați de Institutul Italian de Tehnologie. Prin includerea lor în prezentare, celebra casă de modă și-a dorit să sărbătorească astfel activitatea cercetătorilor italieni în tehnologii robotice și inteligență artificială.

Colecția este una plină de culoare, strălucire, printuri leopard și design-uri ce par desprinse din spațiu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

„Este incredibil să ne gândim cum priceperea și determinarea omului pot da viață noilor forme de inteligență. Acestea pot învăța din propria experiență și pot fi de mare ajutor în domenii precum cel medical, de mediu și social. Moda a fost întotdeauna rezultatul confluenței unor lumi care pot fi foarte departe una de cealaltă. Dacă tehnologia servește cu adevărat omului, nevoilor și pasiunilor sale, atunci un meșter și un robot vor putea coexista”, au declarat Domenico Dolce și Stefano Gabbana.

Noile colecții prezentate la Milan Fashion Week

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *