Connect with us

Stiri externe

Donald Trump a ieșit din spital. Cum a spus că se simte după COVID

Au trecut câteva zile de când Donald Trump a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acum, Președintele iese din spital. Iată cum a spus că se simte după infectarea cu coronavirus.

Publicat

pe

Donald Trump a ieșit din spital. Cum a spus că se simte după COVID

Acum câteva zile, Donald Trump anunța, pe contul său de Tiwtter, faptul că a fost testat pozitiv cu COVID-19. Președintele a fost internat în spital, iar zilele acestea au circulat tot felul de zvonuri privind starea sa de sănătate. S-a spus că Trump nu se simte prea bine și chiar ar fi primit oxigen.

Președintele Trump spune acum că se simte bine și că iese din spitalul în care a fost internat doar ca măsură de precauție.

„Nu vă temeți de COVID. Nu-l lăsați să vă domine viața. Am dezvoltat, sub administrația Trump, tratamente extraordinare. Mă simt mai bine decât mă simțeam acum 20 de ani!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

De asemenea, Donald Trump a postat și un mesaj video: „Am învățat foarte multe despre coronavirus. Nu lăsați COVID să vă domine! Să nu vă fie frică de el. Îl vom învinge. Avem cele mai bune echipamente medicale, cele mai bune medicamente, toate dezvoltate recent.”

Echipa medicală care se ocupă de Donald Trump a anunțat că Președintele va primi azi a cincea doză de Remdesivir.

Donald Trump și Melania au COVID-19. Ce se întâmplă cu dezbaterile electorale?