Connect with us

Stiri externe

Donald Trump îl va deporta pe Prinţul Harry din America. Ce i-a transmis!

Donald Trump are planuri mari dacă va ajunge din nou la Casa Albă după alegerile prezidențiale din Statele Unite. Acesta spune că îl va deporta pe Prințul Harry din America. Iată ce mesaj i-a transmis fiului Regelui Charles!

Publicat

pe

Donald Trump îl va deporta pe Prinţul Harry din America. Ce i-a transmis!

Donald Trump este în plină campanie electorală și ar face orice pentru a atrage simpatia alegătorilor. El își dorește un nou mandat la Casa Albă după ce, în urma alegerilor din 2020, a pierdut în favoarea lui Joe Biden.

De această dată, Trump îl are în vizor pe Prințul Harry. Astfel, dacă Trump va fi reales președinte, Prințul ar putea avea probleme serioase cu serviciul de imigrări din SUA.

Recent, Trump a dezbătut acest subiect în cadrul unui eveniment al conservatorilor. Acesta a susținut, în fața audienței, că „nu l-ar proteja” pe Harry, deoarece „a trădat-o pe regină”. Mai exact, a anunțat public retragerea din familia regală fără a avea în prealabil o discuție cu Regina.

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în California din 2020, de când au renunțat la rolurile lor din familia regală. În timp ce Meghan era deja cetățean american, Harry a trebuit să solicite o viză pentru a putea să rămână în State. Viză ce are, în mod normal, o dată de expirare.

Trump spune că, dacă el ajunge la Casa Albă, Harry nu va primi tratament preferențial în ceea ce privește statutul său de imigrant.

În paginile cărții sale autobiografice, acesta a recunoscut că a consumat substanțe interzise în trecut. În aceste condiții, Trump pune la îndoială modul prin care fiul Regelui Charles a obținut viza de ședere în SUA.

Declarațiile fostului președinte au venit după ce Prințul Harry a fost nevoit să se prezinte în fața instanței de judecată. Motivul a fost acela de a se stabili dacă el a mințit cu privire la consumul de stupefiante în documentele de solicitare a vizei. Sunt guri care susțin că dovezile privind consumul de droguri în trecut ar constitui motiv de respingere a unei cereri de viză, conform legislației americane.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *