Connect with us

Stiri externe

Donald Trump, prima fotografie mugshot a unui președinte american

Donald Trump scrie istorie. După ce a fost pus sub acuzare în urmă cu câteva luni, devenind astfel primul președinte american judecat, iată că săptămâna aceasta a fost dată publicității prima fotografie de tip mugshot a unui președinte din istoria SUA.

Publicat

pe

Donald Trump, prima fotografie mugshot a unui președinte american

Faptul că Donald Trump se confruntă cu acuzații penale nu mai este un secret pentru nimeni. Fostul președinte a fost pus sub acuzare, are mai multe procese pe rol și chiar a petrecut o scurtă perioadă într-o închisoare din Georgia. Pentru prima oară în istoria Statelor Unite, o fotografie tip mugshot a unui președinte american a fost dată publicității seara trecută.

În imagine, Trump apare încruntat și vizibil nervos. Fotografia a devenit deja virală pe rețelele de socializare, făcând astfel înconjurul lumii.

Fostul președinte a fost eliberat pe cauțiune.

Autoritățile au stabilit valoarea acesteia la 200 000 de dolari. Trump a primit în penitenciar numărul de înregistrare P01135809.

Împreună cu alte 18 persoane, Donald Trump este inculpat într-un proces legat de fraudarea rezultatelor alegerilor din Georgia în anul 2020.

„Nu am greșit cu nimic”, a exclamat Trump în fața reporterilor imediat după eliberare, înainte de a se urca în avionul său privat.

Advertisement

Fostul președinte are mai multe dosare penale cu acuzații diferite. Mai întâi, a fost acuzat de hărțuire sexuală de mai multe femei. De asemenea, el este anchetat pentru că ar fi platit-o pe Stormy Daniels, o fostă actriță în filme pentru adulți, în schimbul unor favoruri sexuale. Aceasta ar fi primit 130.000 de dolari, în ajunul alegerilor prezidențiale din 2016. Un alt proces i-a fost deschis pentru că ar fi păstrat ilegal documente clasificate de securitate națională în reședința sa din Florida, după terminarea mandatului la Casa Albă.

Former US president Donald Trump appears in court at the Manhattan Criminal Court in New York on April 4, 2023. – Former US president Donald Trump arrived for a historic court appearance in New York on Tuesday, facing criminal charges that threaten to upend the 2024 White House race. (Photo by Steven HIRSCH / POOL / AFP) (Photo by STEVEN HIRSCH/POOL/AFP via Getty Images)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *