Connect with us

Stiri externe

Donald Trump și-a lansat colecție de adidași. Cum arată încălțările aurii!

Fostul președinte american Donald Trump a lansat colecția de adidiași aurii „Never Surrender”. Încălțările costă 400 de dolari perechea și au fost prezentate sâmbătă, în cadrul unui eveniment desfășurat la Philadelphia.

Publicat

pe

Donald Trump și-a lansat colecție de adidași. Cum arată încălțările aurii!

Evenimentul Sneaker Con, desfășurat sâmbăta la Philadelphia, a fost unul dedicat împătimiților de încălțăminte sport. De la eveniment nu a lipsit nici Donald Trump care, cu această ocazie, a lansat prorpia colecție de sneakerși.

Linia include două modele de înclățări. Cea mai scumpă este o pereche de ghete sport înalte, de culoare aurie, cu detaliu de steag american. În cazul acestei perechi, prețul pornește de la 399 de dolari.

A doua pereche este un model mid-top, disponibil pe roșu sau alb. Încălțările fără șireturi au un preț de pornire de 199 de dolari.

Lansarea a venit la doar o zi după ce Trump şi companiile sale au fost obligaţi de un judecător să plătească aproape 355 de milioane de dolari în procesul său civil de fraudă din New York.

Se pare că primele 1.000 de perechi de pantofi sport de 399 de dolari au fost deja epuizate pe site. Conform aceluiași website, această lansare nu ar avea nicio legătură cu campania electorală a lui Trump.

Prima pereche de sneakerși, cu semnatura lui Trump, a fost vândută la licitație contra sumei de 9.000 de dolari.

Cu toate astea, în timpul evenimentului de sâmbătă, fostul președinte a avut un discurs cu nuanțe electorale.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *