Connect with us

Stiri Interne

Dorian Popa, vlog cu explicații: ”Am consumat cannabis!”

Dorian Popa a oferit explicații la două săptămâni după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, printr-un vlog postat pe YouTube. Iată cum se apără celebrul vlogger în scandalul momentului!

Publicat

pe

Dorian Popa, vlog cu explicații: ”Am consumat cannabis!”

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Dorian Popa ține primele pagini ale publicațiilor din țara noastră. Artistul a devenit personajul principal într-un scandal de proporții după ce a fost oprit de polițiști în timp ce conducea cu viteză un Lamborghini. În urma verificărilor cu aparatul DrugTest, rezultatul a ieșit pozitiv la cannabis.

La momentul respectiv, Dorian le-a spus polițiștilor că nu a consumat droguri, ci le-a inhalat pasiv la o petrecere de la care se întorcea în acel moment. Artistul conducea doar în lenjerie intimă și se îndrepta spre o benzinărie.

Polițiștii l-au condus însă la o unitate medicală unde i-au fost prelevate analize de sânge. Din nou, rezultatele eu ieșit pozitive la cannabis.

În acest context, Dorian a postat pe contul său de YouTube un filmuleț în care își spune partea de poveste.

Celebrul vlogger a recunoscut că a consumat cannabis. El cataloghează acest gest drept o greșeală indiscutabilă pentru care și-a cerut scuze în fața urmăritorilor.

„Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ. Prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat”, a spus el pe platforma de streaming.

Dorian spune că a consumat cannabis cu câteva zile înainte să fie oprit de poliție. În acea zi, el spune că a ieșit din duș, a îmbrăcat un halat și a plecat până la benzinăria aflată foarte aproape de locuința sa.

El a mărturisit că ultima perioadă din viața sa a fost extrem de agitată și grea pe fondul despărțirii de femeia care i-a stat alături în ultimii unsprezece ani.

Am simțit mai mult ca oricând nevoia de liniște, de relaxare, după o perioadă agitată, cu terminarea renovărilor, și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus un lucru din viața privată pe care nu am vrut să-l fac public, și anume despărțirea de Babs”, a completat el.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *