Connect with us

Stiri Interne

Surprize de proportii la „Te cunosc de undeva”! Cum arata „Liceenii” in varianta 2014

„Liceenii” este fara indoiala unul dintre filmele romanesti care a facut istorie, fiind chiar si astazi urmarit cu placere de oamenii de toate varstele. In editia de sambata a emisiunii „Te cunosc de undeva”, Doru Todorut de la Deep Central intra in pielea Oanei Sarbu si ofera telespectatorilor un moment de exceptie, interpretand arhi-cunoscuta melodie „Ani de liceu”.

Publicat

pe

liceenii-tcdu

Doru Todorut, solistul trupei Deepcentral, imbraca o rochita alba, incalta ciorapi albi si balerini, isi pune bentita si ochelari si o imita, sambata, 12 aprilie, la „Te cunosc de undeva!”, pe delicata Oana Sarbu. Si, in „editia nostalgiei acute”, cum a fost botezata de catre unul dintre jurati, va canta celebra piesa “Ani de liceu”.

liceenii-tcdu1

“Tu esti extrem de masculin. Nu ma asteptam sa canti melodia asta atat de suav”, i-a spus Monica Anghel, de la masa juriului.

liceenii-tcdu2

“Mi s-ar fi potrivit mai bine s-o cant in varianta lui Banica”, zice si Doru.

liceenii-tcdu3

Editia de sambata, 12 aprilie, a show-ului transformarilor, ii va aduce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Cher, Michael Buble, C.C.Catch, Horia Brenciu, MC Hammer, Jon Bon Jovi, Macy Grey si Oana Sarbu, dar si pe Anda Calugareanu, Toma Caragiu si Spice Girls, in cadrul unor momente speciale.

liceenii-tcdu4

Cum reuseste Doru Todorut sa se transforme in Oana Sarbu vedeti sambata, 12 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!