Connect with us

ADPM Beauty

Dr. Iancu Morad realizeaza blefaroplastia cosmetica: chirurgia pleoapelor cazute

Eliminarea surplusului de piele din zona superiora a ochilor poate fi realizata rapid, fara internare si anestezie generala. Medicul Iancu Morad a dezvoltat o tehnica proprie ce poate fi realizata in clinica, in doar 45 de minute, fara a fi nevoie de internare, anestezie generala ori recuperare medicala indelungata.

Publicat

pe

Dr. Iancu Morad realizeaza blefaroplastia cosmetica: chirurgia pleoapelor cazute

Este vorba de blefaroplastia cosmetica, ce imbunatatete aspectul estetic al ochilor, corecteaza asimetriile, intinereste trasaturile si ofera luminozitate privirii.

Odata cu inaintarea in varsta, ori din pricina oboselii acumulate, pleoapele superioare sau inferioare pot sa atarne inestetic ori sa capete un aspect excesiv de bombat. Sprancenele, de asemenea, pot capata un astfel de aspect inestetic lasat dupa o anumita varsta. Pielea din acele zone devine mai flasca, muschii isi pierd din tonus,  pernutele de grasime devin mai proeminente, avand tendinta de a se umfla. Per ansamblu, se obtine un aspect de fata obosita.

Tratamentele cosmetice clasice ori produsele cosmetice nu ofera efectele dorite, de cele mai multe ori, fiind necesara interventia medicului estetician.

Dr. Iancu Morad a dezvoltat o procedura proprie minim-invaziva de blefaroplastie, ce dureaza pana in 45 de minute, se realizeaza doar cu anestezie locala, si nu presupune recuperare medicala indelungata.

Advertisement

“Blefaroplastia rezolva problemele estetice din zona ochilor, fie ca vorbim de exces de piele, de aspect obosit al privirii ori de asimetrii. Prin mici incizii, se elimina pielea si grasimea in exces si se corecteaza problemele estetice. In prezent realizam aceasta interventie in clinica, rapid, fara disconfort si cu o recuperare de doar cateva zile.

Raluca Badulescu si-a sters ridurile si si-a remodelat buzele. Dr. Iancu Morad i-a oferit un look WOW

Interventia se realizeaza sub anestezie locala, dureaza pana in 45 de minute, iar pacientul se poate intoarce de a doua zi la serviciu. Dupa o saptamana se extrag firele fine, iar perioada de recuperare se incheie”, explica medicul Iancu Morad.

Procedura de blefaroplastie cosmetica este realizata de Dr. Iancu Morad in clinicile Luxury Aesthetics din Bucuresti (Str. Hatmanul Arbore 12) si Constanta (Str. Bogdan Voda 75), iar pretul interventiei este 950 €.

 

 

Advertisement