Connect with us

News

Dragos Bucur si-a „schimbat cetatenia” ca sa joace alaturi de Ice Cube la Hollywood

Dragos Bucur interpreteaza rolul unui mafiot sarb intr-o noua productie realizata la Hollywood, in care este distribuit si Ice Cube. Este vorba de filmul „Ride Along”, produs de cei de la Universal Studios.

Publicat

pe

Dragos Bucur impusca din ce in ce mai multe roluri in filme realizate la Hollywood. Dupa ce a jucat in „The Way Back” si in mini seria „Titanic„, actorul roman a fost distribuit intr-o noua productie americana, a celor de la Universal Studios.

Este vorba de „Ride Along”, in care interpreteaza rolul unui mafiot sarb. 

„Este un personaj dur si rau care face fel de fel de treburi. Am scene de actiune in care trag cu pistolul sau sar cu motorul printr-un geam. Bine, pentru scenele periculoase am avut dublura asigurata de catre cei de la Universal.

Cand am luat castingul am avut cu accentul meu est-european si cu faptul ca stiu sa conduc motoare. Asta trebuie sa ii multumesc Danei (n.r. Dana Nalbaru- sotia artistului) pentru ca inainte de a o cunoaste pe ea eu nu aveam nicio treaba cu motoarele.

Ea mi-a transmis microbul motocicletelor si datorita ei am dat la carnet si, ulterior, am obtinut si cateva rolul pentru ca ma pricep la treaba asta”, a declarat Dragos Bucur peentru Cancan.