Connect with us

News

Dragos Bucur, ieri mafiot sarb, azi bulgar! Totul, pentru a aparea in filme internationale!

Dragos Bucur interpreteaza rolul unui bulgar intr-un film de televiziune german. Pentru acest proiect, actorul roman a inceput sa ia lectii de limba rusa, pentru a fi cat mai credibil in fata camerelor de filmat.

Publicat

pe

Dragos Bucur este distribuit din ce in ce mai des in productii cinematografice sau de televiziune internationale.

Actorul roman detine acum un rol de bulgar intr-o productie a televiziunii germane. Pentru a fi cat mai credibil, el a inceput sa ia lectii de limba rusa.

„Am vorbit cu o profesor de limba rusa si incep sa iau ore cu el. Vreau sa invat acesta limba pentru ca in ultimul timp primesc oferte pentru a interpreta personaje din Rusia. Acum invat bulgareste.

De fapt, invat replicile pe care le am de spus in filmul pe care il turnez in Elvetia, pentru televiziunea Germana. Un prieten mi-a tradus textul meu, ca sa il inteleg, apoi l-a inregistrat pronuntat in bulgareste, iar eu invat replicile fonetic”, a declarat Dragos Bucur pentru Cancan.ro.

Actorul joaca, de altfel, si intr-un film produs la Hollywood, in care interpreteaza rolul unui mafiot sarb.

„Este un personaj dur si rau care face fel de fel de treburi. Am scene de actiune in care trag cu pistolul sau sar cu motorul printr-un geam. Bine, pentru scenele periculoase am avut dublura asigurata de catre cei de la Universal.

Cand am luat castingul am avut cu accentul meu est-european si cu faptul ca stiu sa conduc motoare. Asta trebuie sa ii multumesc Danei (n.r. Dana Nalbaru- sotia artistului) pentru ca inainte de a o cunoaste pe ea eu nu aveam nicio treaba cu motoarele.

Ea mi-a transmis microbul motocicletelor si datorita ei am dat la carnet si, ulterior, am obtinut si cateva rolul pentru ca ma pricep la treaba asta”, a declarat el recent.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *