Connect with us

Stiri Interne

Dragos Bucur devine vedeta de televiziune! Va prezenta o emisiune dupa un format international de mare succes!

Dragos Bucur a semnat un contract cu postul de televiziune PRO TV, urmand ca din aceasta toamna sa prezinte o emisiune realizata dupa un format de succes achizitionat din strainatate. Iata despre ce este vorba!

Publicat

pe

dragos-bucur

Actorul Dragos Bucur, sotul Danei Nalbaru, intregeste randurile noilor vedete ale postului PRO TV. Acesta va prezenta show-ul „Visuri la cheie”, varianta romaneasca a emisiunii „Extreme Makeover – Home Edition”, un format care se bucura de un succes fulminant in strainatate, emisiune in cadrul careia se transforma radical, de la A la Z, casele unor familii nevoiase.

Citeste si: Dragos Bucur, ieri mafiot sarb, azi bulgar! Totul, pentru a aparea in filme internationale!

Dupa cum informeaza site-ul protv.ro, emisiunea va fi difuzata incepand cu luna octombrie in fiecare miercuri, de la ora 20:30.

Citeste si: Dragos Bucur si-a „schimbat cetatenia” ca sa joace alaturi de Ice Cube la Hollywood

“O sa avem niste povesti de viata ale unor oameni care merita ceva mai bun. Noi o sa-i ajutam, o sa le refacem casele, o sa le daruim lucruri care le-au lipsit o viata intreaga. Eu si echipa mea avem la dispozitie un termen destul de scurt, dar vom reusi cu siguranta sa redam zambetul pe chipul acestor oameni”, a declarat Dragos Bucur.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *