Connect with us

Stiri externe

Drama lui Cristiano Ronaldo: cum a trecut peste moartea copilului său!

Ai spune despre Cristiano Ronaldo că are tot ce și-ar putea un om dori: faimă, bani și o familie numeroasă. Iată însă că asta nu îl ferește de suferință. Celebrul fotbalist a trecut prin momente cumplite în primăvara acestui an, când fiul său a murit la naștere.

Publicat

pe

Drama lui Cristiano Ronaldo: cum a trecut peste moartea copilului său!

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez ar fi trebuit să devină părinți de gemeni în luna aprilie. Din păcate, fiul lor a murit la naștere și doar fetița a supraviețuit. Recent, celebrul fotbalist a vorbit în cadrul interviu despre poate cel mai greu moment al vieții sale.

„Când ai un copil te aștepți că totul va fi normal și când ai o problemă este greu. Eu și Georgina am avut momente grele. A fost foarte, foarte greu de înțeles ce se întâmplă în acea perioadă a vieții mele. Probabil a fost cel mai dificil moment din viața mea”, a declarat el, vizibil emoționat, în fața jurnalistului Piers Morgan.

Bebelușul a fost incinerat, iar Ronaldo ține urna cu cenușă lângă cea a tatălui său. Acesta s-a stins din viață în anul 2005 din cauza insuficienței hepatice. Urnele cu cenușă se află într-o capelă construită la subsolul casei.

Advertisement

„Vorbesc cu ei tot timpul și simt că ei continuă să fie alături de mine. Mă ajută să fiu un om mai bun, să fiu o persoană mai bună, un tată mai bun. Îi țin cenușa lângă cea a tatălui meu”, a povestit el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo și Georgina nu le-au ascuns celorlalți copii tragedia prin care au trecut. Au hotărât să fie sinceri cu ei și să le spună despre moartea fratelui lor.

Advertisement

„I-am spus Georginei că trebuie să fim sinceri cu copiii. Să le zicem că Ángel s-a dus în Rai”, a adăugat el.

Atunci, Cristiano Ronaldo a plâns alături de fiul său cel mare, Cristiano Jr., în vârstă de 12 ani. Timpul a trecut, dar durerea nu s-a stins. Fotbalistul spune despre această tragedie că l-a făcut să fie și mai apropiat de familie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Advertisement