Connect with us

Cinenews

Dune 2 nu mai ajunge în cinematografe. Amânat din cauza grevei actorilor!

Filmul Dune 2 nu mai ajunge în cinematografe la data de 1 noiembrie, așa cum era anunțat. În contextul grevei actorilor de la Hollywood, premiera a fost amânată până în primăvara anului viitor.

Publicat

pe

Dune 2 nu mai ajunge în cinematografe. Amânat din cauza grevei actorilor!

Premiera Dune 2 era una dintre cele mai așteptate în cinematografele din toată lumea. Deja de ceva vreme, pe marele ecran rulau teasere ce anunțau lansarea filmului, inclusiv la noi în țară. Premiera era programată pentru data de 1 noiembrie 2023. Din păcate însă, aceasta a fost amânată în contextul grevei de la Hollywood.

Reprezentanții Warner Bros. au anunțat amânarea lansării până în primăvara anului viitor. Mai exact, premiera este acum programată pentru luna martie 2024.

În a doua parte a filmului Dune joacă actori precum Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh, Austin Butler sau Christopher Walken.

Advertisement

Prima parte a fost lansată în urmă cu doi ani. Premiera oficială a avut loc la Festivalul de Film de la Veneția, iar producția s-a bucurat de mare succes și încasări uriașe de peste 400 de milioane de dolari.

Trailer-ul pentru a doua parte a filmului a fost lansat în urmă cu mai bine de un an.

Marea grevă de la Hollywood a început pe data de 2 mai. Primii care au renunțat să mai muncească au fost scenariștii. Luna trecută, pe 14 iulie, și-au încetat activitatea și actorii, reprezentați de sindicatul SAG-AFTRA.

Specialiștii spun că greva se va prelungi pe perioada toamnei, lucru care va afecta puternic industria filmelor și serialelor, precum și sectorul economic. Atât actorii, cât și scenariștii de la Hollywood, solicită îmbunătăţirea plăţilor reziduale pentru streaming şi protecţie faţă de utilizarea inteligenţei artificiale.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *