Connect with us

Stiri externe

După 25 de ani, Baywatch revine la tv într-o nouă formulă!

Baywatch prezintă viața de zi cu zi a membrilor unei echipe de salvamari din California și este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite seriale de televiziune realizate vreodată. Serialul revine după 25 de ani, într-o nouă formulă! Iată în continuare detalii!

Publicat

pe

După 25 de ani, Baywatch revine la tv într-o nouă formulă!

Baywatch a avut unsprezece sezoane și a rulat în perioada 1989 – 1999. Serialul a intrat atunci în Cartea Recordurilor ca cel mai vizionat serial TV din toate timpurile, reușind să atingă peste 1 miliard de telespectatori într-o singură săptămână.

Conform presei internaționale, cel mai iubit serial cu salvamari va reveni pe tv, după 25 de ani.

Fremantle, compania care deține drepturile, ar fi confirmat deja acest remake. Noul serial va avea aceeași echipă de producători. Ce nu se știe însă dacă și actorii din seria originală își vor face apariția sau distribuția va fi una cu totul nouă.

David Hasselhoff și Pamela Anderson s-au numărat printre actorii din Baywatch. Rămâne de văzut dacă vor avea roluri și în noua producție.

Hasselhoff a jucat rolul lui Mitch Buchannon între anii 1989 și 2003, fiind unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial.

Pamela Anderson era model pe vremea când a reușit să le atragă atenția producătorilor serialului. Aceștia i-au oferit rolul lui CJ. Pamela a jucat în Baywatch vreme de 6 ani, începând din 1992.

În 2020, Erika Eleniak, care a jucat rolul Shauni McClain în seria originală, a declarat pentru Sky News că nu exclude o revenire.

„Aș fi pregătită să revin, dar nu cred că aș purta costumul de baie roșu”, a spus ea.