Connect with us

Stiri Interne

După America Express, urmează Asia Express. Ce vedetă ar fi semnat deja!

Sezonul câștigat de Sînziana Negru și Laura Giurcanu a fost ultimul de America Express. Din cauza pericolelor la care concurenții și echipa de filmare au fost supuși în America Latină, producătoarea Mona Segall a luat hotărârea de a reveni la formatul Asia Express. Iată ce vedetă ar fi semnat deja!

Publicat

pe

După America Express, urmează Asia Express. Ce vedetă ar fi semnat deja!

Pentru ultimul sezon America Express, filmările s-au desfășurat în Columbia, Ecuador și Argentina. Toate aceste locații s-au dovedit a fi extrem de periculoase și i-au pus în situații limită atât pe concurenți, cât și pe oamenii din echipa de producție.

Mona Segall, producătoarea show-ului, a luat decizia ca acesta să fi fost și ultimul sezon America Express. Proiectul nu va lua însă sfârșit, ci va reveni la formatul inițial, cel numit Asia Express.

Motivul care a stat la baza acestei decizii este reprezentat chiar de gradul ridicat de risc la care s-a supus întreaga echipă pe parcursul filmărilor acestui ultim sezon.

Conform cancan.ro, filmările pentru Asia Express vor începe luna viitoare, pe data de 28 februarie. Concurenții ar urma să pornească în aventura vieții lor prin Thailanda, Malaezia și Filipine.

Se pare că Anca Țurcașiu ar fi semnat deja cu Antena 1 și va participa la show alături de fiul ei, Radu Alexandru (24 de ani). Alte nume vehiculate ar fi actorul Adrian Nartea, dar și Damian Drăghici.