Connect with us

Cinenews

După Barbie, se lansează film cu păpușa Polly Pocket

După succesul extraordinar de care Barbie se bucură la doar câteva zile după lansare, o nouă păpușă celebră este pe care să își facă debutul pe marele ecran. Conform presei internaționale, este vorba despre Polly Pocket! Iată detalii în continuare!

Publicat

pe

După Barbie, se lansează film cu păpușa Polly Pocket

Filmul Barbie s-a lansat în cinematografele din întreaga lume în urmă cu câteva zile. În această perioadă, febra roz a cuprins mapamondul. Producția se bucură de mare succes și o promovare pe care unii ar putea-o descrie drept agresivă. Oriunde te uiți zilele acestea, vezi roz! Ei bine, iată că acum o altă păpușă celebră este pe cale să ajungă pe marele ecran. Este vorba despre Polly Pocket.

Presa internațională spune că la acest film se lucrează deja din anul 2021. Lena Dunham ar fi scenarist și regizor, iar Lily Collins va juca rolul principal.

Despre ce va fi filmul?

Nu au fost date încă publicității prea multe detalii în acest sens. Povestea se pare că va fi cea a unei fetițe și a unei păpuși care prinde viață. Cele două vor fi legate de o prietenie.

„Ne distrăm foarte mult în scenariu cu ideea a ceea ce se întâmplă atunci când o persoană mică întâlnește o lume mare”, spunea Lena Dunham.

Cine face parte din distribuție?

Lily Collins, cunoscută publicului larg drept Emily in Paris, este actrița care va juca rolul principal în acest film. De asemenea, ea face parte și din echipa de producători. Despre alți actori din distribuție nu se știe încă nimic.

Când va fi lansat?

Din păcate, filmările nu au început încă. În plus, este posibil ca asta să nu se întâmple prea curând, în contextul grevelor de la Hollywood.