Connect with us

Stiri Interne

Ea a fost prima soție a lui Radu Vâlcan. Au fost căsătoriți 4 ani!

Pentru că este genul de vedetă discretă care preferă să nu-și expună prea mult în public viața privată, puțini sunt aceia care știu că Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată, înainte de mariajul cu Adela Popescu. Iată cine este fosta sa soție!

Publicat

pe

Ea a fost prima soție a lui Radu Vâlcan. Au fost căsătoriți 4 ani!

Radu Vâlcan a fost, încă de la începuturile sale în showbiz, genul de vedetă extrem de discretă. El a preferat mereu să nu facă paradă cu viața sa privată. Ba mai mult, a știut să se eschiveze mereu, elegant, de câte ori i se puneau întrebări mai personale.

Din 2015, el este căsătorit cu Adela Popescu. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri, iar împreună au trei copii. Puțini știu însă că Radu a mai fost căsătorit o dată, în anii 2000.

Conform click.ro, fosta soție a lui Radu Vâlcan se numește Tereza și este o frumoasă femeie de afaceri. Cei doi s-au despărțit, după o căsnicie de patru ani, pentru că nu se mai înțelegeau.

Tereza are un business de succes în domeniul comunicare și marketing. Femeia are 51 de ani și este căsătorită cu un grec pe nume Dimitris Tranakas, cu care are și o fiică.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *