Connect with us

Stiri externe

Ea este cel mai în vârstă model care a pozat nud. Are 91 de ani!

Carmen Dell’Orefice are 91 de ani și este nu doar cel mai în vârstă model din lume, ci este totodată și cel mai în vârstă model care a pozat vreodată nud în paginile unei reviste. Arată absolut uimitor chiar și la această vârstă venerabilă!

Publicat

pe

Ea este cel mai în vârstă model care a pozat nud. Are 91 de ani!

Carmen Dell’Orefice are 91 de ani și se mândrește cu titulatura de cel mai în vârstă model din lume. Este originară din Italia și lucrează în industria fashion încă de când era doar o adolescentă. Este o femeie extrem de frumoasă care demonstrează tuturor faptul că frumusețea nu are vârstă. Poți arăta spectaculos indiferent de anii din buletin!

Nu a apelat odată cu trecerea anilor la prea multe trucuri de înfrumusețare. Mizează pe naturalețe și încrederea în propria persoană.

Spre exemplu, nu și-a vopsit părul atunci când acesta a început să încărunțească. Și-a lăsat părul alb, iar asta îi dă un farmec aparte.

Anul acesta, Carmen Dell’Orefice a împlinit 91 de ani. O vârstă venerabilă pe care a decis să o celebreze într-un mod inedit. A pozat nud pentru revista fashion New You. Cel care a realizat ședința foto este fotograful Fadil Berisha. Carmen este extrem de încântată de colaborarea cu acesta și de pictorialul realizat.