Connect with us

Stiri externe

Ea este noua iubită a lui Brad Pitt! Are 27 de ani și e originară din Germania!

Unii sperau la o împăcare cu Angelina Jolie. Alții visau ca el să ajungă din nou în brațele fostei soții, Jennifer Aniston. Nu este însă cazul niciunuia dintre aceste scenarii. Iat-o pe noua iubită a lui Brad Pitt!

Publicat

pe

Ea este noua iubită a lui Brad Pitt! Are 27 de ani și e originară din Germania!

Brad Pitt iubește din nou! Acum e clar că nu mai există cale de împăcare între el și Angelina Jolie. De asemenea, dezamăgire totală pentru cei care sperau la o nouă relație între el și fosta soție, Jennifer Aniston. Noua iubită a lui Brad Pitt are 27 de ani și este originară din Germania.

Actorul a fost surprins pe un aeroport din Franța alături de modelul de origine germană Nicole Potualski. Mulți spun despre ea că ar fi sosia Angelinei Jolie.

Se pare că Brad Pitt și tânăra Nicole stau în această perioadă la Chateau Miraval. O proprietate în valoare de 67 de milioane de dolari pe care a cumpărat-o în 2011 împreună cu Angelina Jolie.

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt?

Este model și vine din Bergkamen, Germania. Este și frumoasă, și deșteaptă. Lucrează deja de 10 ani în industra fashion și vorbește fluent 5 limbi străine. Este favorita designerului Vivienne Westwood. A defilat în orașe precum New York, Paris și Milano. De asemenea, a apărut pe copertele unor reviste precum Elle, Cosmopolitan și Marie Claire.

Pe când avea 13 ani, Nicole visa să devină biolog marin. A fost însă descoperită de către un agent de talente în Disneyland Paris. Iar părinții ei au susținut-o în începerea carierei de model. Are un fiu, Emil, care apare adesea pe contul ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Angel Engery. Best Friend. Best Company. Gang!

O postare distribuită de Nico (@nico.potur) pe

Reprezentanții lui Brad Pitt nu au dorit să confirme, nici să infirme, relația pe care actorul o are cu frumoasa Nicole Potualski.

Noul Brad Pitt. Nu s-a mai tuns in perioada pandemiei