Connect with us

Stiri Interne

Suprematia pustoaicelor! Ea este noua Nicole Cherry!

Se pare ca, in muzica romaneasca, a venit randul adolescentelor sa cucereasca topurile. Dupa ce Nicole Cherry a reusit sa intre in randul artistilor de top de la noi din tara, in ciuda varstei foarte fragede, o noua tanara face senzatie cu muzica ei! Iata despre cine este vorba!

Publicat

pe

ralou

Ra’lou, pe numele ei adevarat Muntean Raluca Adriana, este o tanara de 15 ani, eleva in clasa a noua la Liceul Bilingv „Miguel de Cervantes” din Bucuresti, si este considerata de specialist drept noua Nicole Cherry a Romaniei.

Tanara are si acelasi traseu musical ca al lui Nicole. Astfel, pasiunea Ralucai pentru muzica a inceput la o varsta foarte frageda, urmata de participarea la numeroase festivaluri si concursuri de muzica, cel mai important fiind Callatis 2014. Atrasa de pictura, dar si de muzica, Ra’lou isi compune singura piesele, iar anul trecut a scos deja prima ei melodie, „112„.

ralou1

Toamna aceasta, Ra’lou a scos un nou single, de data asta in limba engleza, versurile fiind scrise chiar de tanara interpreta care crede ca iubirea este eterna . „Eternal love” este o poveste despre iubirea dintre doi tineri care, desi este supusa trecerii timpului, nu dispare, ea fiind aceeasi in 2014 ca si acum cateva secole.

ralou2

Mesajul piesei este ca autenticitatea si sentimentele adevarate reprezinta cea mai de pret garantie a fericirii si a unei intelegeri profunde a existentei noastre pe pamant. Ra’lou canta despre „raza de soare” care iti schimba viata, si care in viziunea ei este asociata numai cu iubirea.

Daca iubirea este eternal ramane de vazut, cert este ca Ra’lou are multe de demonstrat in muzica romaneasca si are in fata o cariera muzicala stralucita.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *