Connect with us

Stiri externe

Ea este viitoarea regină a Spaniei. Cum s-a afișat Prințesa Leonor la un eveniment recent!

În urmă cu câteva luni, Prințesa Leonor, moștenitoarea tronului Spaniei, a ajuns la vârsta majoratului, ocazie cu care a depus un jurământ față de Constituție. Iată cum s-a afișat fiica Regelui Felipe și a Reginei Letizia la un eveniment recent!

Publicat

pe

Ea este viitoarea regină a Spaniei. Cum s-a afișat Prințesa Leonor la un eveniment recent!

Prințesa Leonor este fiica cea mare a Regelui Felipe și a Reginei Letizia, viitoarea regină a Spaniei. Ea a împlinit 18 ani în urmă cu aproape trei luni. Ca moștenitoare a tronului, Leonor a primit titlul de Alteța Sa Regală, Prințesă de Asturia.

La împlinirea celor 18 ani, prințesa a depus un jurământ față de Constituția Spaniei. La fel a făcut si tatăl ei, Regele Felipe, în urmă cu exact 37 de ani. Leonor se pregătește în prezent intens pentru a prelua, într-o bună zi, Coroana. Ea a început anul trecut un stagiu de pregătire de trei ani la Academia Militară Generală din Zaragoza.

Recent, viitoarea regină a Spaniei a participat, alături de părinții ei, Regele Felipe și Regina Letizia, la ceremonia de deschidere a celei de-a 15-a legislaturi a Parlamentului spaniol în Congresul Deputaților de la Madrid.

Cu această ocazie, moștenitoarea tronului a purtat o rochie verde midi Adolfo Domínguez. Prințesa a combinat rochia cu un palton Carolina Herrera și pantofi Hugo Boss. Bijuteriile de la Gold&Roses i-au completat perfect look-ul.