Connect with us

Stiri Interne

Ea va castiga X Factor? Nicoleta Nuca a uimit juriul! VIDEO

Nicoleta Nuca, o tanara artista originara din Chisinau, are mari sanse sa castige noul sezon X Factor. Pestatia ei de aseara a fost considerata de multi cea mai buna din istoria show-ului din Romania.

Publicat

pe

nicoleta-nuca-chisinau-x-factor

Nicoleta Nuca a impresionat aseara juriului si publicul X Factor prin prestatia ei impecabila. Artista originara din Republica Moldova a interpretat piesa lui James BrownIt’s a man’s world”.

Delia i-a transmis la final: „Intr-o lume a barbatilor, mi-ar placea foarte mult sa castige o femeie. Ai merita!”

delia-x-factor

Horia Breciu a adaugat: „Ai fost exact ce ne trebuie pentru acest spectacol. Te-as vea foarte tare in echipa mea”, referindu-se probabil a o coopta in bandul sau.

horia-brenciu-x-factor

Stefan Banica a completat: „Este pentru prima data cand intalnesc la X factor un asemenea gen de piesa, o interpreta care canta beton de la cap la coada. Fata, esti exceptionala. Ai acest X factor in tine. Nu mi-am putut lua privirea de la tine. Esti si frumoasa, ai si voce… mai lasa-ne in pace”.

stefan-banica-x-factor

Nicoleta Nuca este o artista cunoscuta peste Prut, desi locuieste de ceva vreme la Milano, in Italia, unde urmeaza studiile, dar si locuieste aproape de mama ei, care se confrunta cu serioase probleme de sanatate.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *