Connect with us

Style Radar

Ea va purta sutienul Victoria’s Secret de 1 milion de dolari

Joi seara, unul din modelele Victoria’s Secret va aparea pe podiumul de moda purtand superbul sutien cu diamante, in valoare de 1 milion de dolari. Iata cine a fost aleasa anul acesta!

Publicat

pe

Ea va purta sutienul Victoria’s Secret de 1 milion de dolari

Joi seara va avea loc mult-ateptatul show annual al casei de moda Victoria’s Secret. Cele mai admirate modele ale momentului, denumite Victoria’s Angels, vor defila pe catwalk in lenjerie intima, cu accesorii fantezie, in cadrul unui show memorabil, asa cum se intampla in fiecare an de aproape trei decenii.

La finalul prezentarii, unul din modele va aparea in fata publicului purtand cel mai extravagant sutien, incrustat cu diamante, a carui valoare ajunge la 1 milion de dolari.

 

View this post on Instagram

 

💎💎💎💎💎💎

Advertisement

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on


Pentru prezentarea din acest an a fost aleasa Elsa Hosk, tanara suedeza care a impresionat placut in ultimii trei ani industria modei prin prezenta ei in show-ul Victoria’s Secret. In 2016, ea a deschis show-ul din Paris, iar in 2017 a purtat outfitul din Swarovski, la Shanghai.

Anul acesta va aparea pe podium purtand Dream Girls Fantasy Bra, sutienul cu 21.000 de diamante care va face deliciul prezentarii. Acesta a fost creat de 4 specialisti si a necesitat 930 de ore de munca.

Ce fac modelele Victoria’s Secret de arata atat de bine

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *