Connect with us

Stiri Interne

Ei sunt concurenţii sezonului 20 Te cunosc de undeva. Când începe emisiunea la Antena 1

Emisiunea Te cunosc de undeva de pe Antena 1 revine în cu un nou sezon începând de sâmbătă, 17 februarie, ora 20:00. Concurenții vor bifa și de această dată o mulțime de transformări spectaculoase. Mai ales că este vorba despre un sezon cu totul special, de tip Best Of. Iată ce vedete participă la Te cunosc de undeva All Stars 2024!

Publicat

pe

Ei sunt concurenţii sezonului 20 Te cunosc de undeva. Când începe emisiunea la Antena 1

Antena 1 pregătește un nou sezon al emisiunii Te cunosc de undeva. Sezonul cu numărul 20 începe sâmbătă, 17 februarie, ora 20:00. Este vorba despre un sezon de tip Best Of, la care vor participa cei mai buni concurenți din edițiile anterioare.

Și acesta va fi un sezon în care concurenții vor participa în cupluri, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Iată în continuare ce vedete participă în acest nou sezon al emisiunii de la Antena 1!

Ilona şi Ristei

Emi şi Cuza

Connect-R şi SHIFT

Jo şi Liviu

Eliza şi Zarug

Barbara şi Bella

Alexia şi Dima

Paula şi Romică

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00. Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *