Connect with us

ADPM Coffee Break

Ei sunt tinerii cu sânge albastru din familiile regale europene

Toată lumea îi cunoaște pe membrii familiei regale din Marea Britanie, însă iată în continuare cine sunt cei mai apreciați tineri cu sânge albastru din familiile regale europene.

Publicat

pe

Ei sunt tinerii cu sânge albastru din familiile regale europene

Familiile regale ale lumii se mândresc cu tineri frumoși și educați. Unii sunt viitori monarhi, alții sunt vedete, modele, designeri, artiști, sportivi desăvârșiți, filantropi dedicați.

Iată în continuare câțiva dintre aceștia, tinerii familiilor regale europene către care sunt ațintite privirile publicului de pretutindeni.

Pauline Ducruet de Monaco

Pauline Ducruet are 29 de ani și este nepoata Prințului Albert al II-lea de Monaco. Fiica cea mare a Prințesei Stephanie și nepoata legendarei Prințese Grace de Monaco, alias Grace Kelly.

Ea este CEO și director de creație al casei de modă Alter Designs. Inspirată de mama și bunica ei, Pauline și-a dezvoltat pasiunea pentru modă. Ea a studiat la Instituto Marangoni din Paris, Parsons, The New School for Design. De asemenea, și-a făcut stagiatura lucrând pentru Louis Vuitton. Pauline a fondat brandul Alter în 2018.

Ea ocupă locul 16 în linia succesorală pentru tronul monegasc și are peste 83.000 de urmăritori pe Instagram.

Lady Amelia Windsor

Lady Amelia este nepoata Prințului Edward, Ducele de Kent, vărul primar al Reginei Elisabeta a II-a. Ea este cea mai mică dintre trei frați, fiica lui George Windsor, conte de St. Andrews, și a Sylvanei Tomaselli, academician și istoric.

Lady Amelia Windsor este model și a prezentat pentru branduri importante, inclusiv Dolce & Gabbana. Ea a bifat chiar și câteva colaborări în calitate de designer.

Tânăra de 28 de ani ocupă locul 43 în linia succesorală pentru tronul britanic.

Prințesa Leonor a Spaniei

Prințesa Leonor este fiica cea mare a Regelui Felipe și a Reginei Letizia, viitoarea regină a Spaniei. Ea a împlinit 18 ani anul trecut. Ca moștenitoare a tronului, Leonor a primit titlul de Alteța Sa Regală, Prințesă de Asturia.

La împlinirea celor 18 ani, prințesa a depus un jurământ față de Constituția Spaniei. La fel a făcut si tatăl ei, Regele Felipe, în urmă cu exact 37 de ani. Leonor se pregătește în prezent intens pentru a prelua, într-o bună zi, Coroana. Ea a început anul trecut un stagiu de pregătire de trei ani la Academia Militară Generală din Zaragoza.

Victoria de Marichalar y Borbón a Spaniei

Victoria, în vârstă de 23 de ani, este nepoata fostului rege Juan Carlos, nepoata regelui Felipe și o vedetă în ascensiune a modei. Ea este a cincea în linia succesorală la tronul Spaniei.

Inspirată de tatăl ei, Jaime de Marichalar, care a lucrat în industria modei drept consilier al proprietarului LVMH, Bernard Arnault, Victoria a obținut o diplomă în administrarea și managementul afacerilor la Colegiul de Studii Internaționale din Madrid și speră să-i calce pe urme.

Arthur Chatto

Arthur Chatto, în vârstă de 25 de ani, este nepotul prințesei Margaret și fiul lui Lady Sarah Chatto și al artistului britanic David Chatto. Are un frate mai mare, Sam, în vârstă de 27 de ani.

Arthur a studiat geografia la Universitatea din Edinburgh, unde a devenit antrenor personal pentru BoundFitness, iar mai târziu s-a alăturat Royal Marines cu intenția de a deveni ofițer. El a participat, îmbrăcat în uniformă, la înmormântarea regretatei Regine Elisabeta a II-a.

Prințesa Maria-Olympia a Greciei și Danemarcei

Prințesa Maria-Olympia este model. Ea este copilul cel mai mare și singura fiică a lui Pavlos, prințul moștenitor al Greciei, și a soției sale, Marie-Chantal Miller.

Tânăra de 27 de ani își petrece adesea timpul cu Talita von Fürstenberg și Lady Amelia Windsor. Modelul lucrează cu agenția Untitled Entertainment și a făcut campanii publicitare pentru branduri importante, inclusiv Louis Vuitton.

Prințul Achileas-Andreas al Greciei și Danemarcei

Prințul Achileas-Andreas este actor. El este unul dintre cei cinci copii ai prințului moștenitor Pavlos și al lui Marie-Chantal Miller.

Achileas a apărut în mai multe episoade din telenovela The Bold and the Beautiful, precum și în scurtmetrajul Just Noise. El și-a câștigat statutul de influencer pe Instagram cu 411.000 de urmăritori.

În luna mai trecută, tânărul a absolvit cu o diplomă de licență Universitatea din New York.

Prințul Odysseas-Kimon al Greciei și Danemarcei

El este al patrulea copil al lui Pavlos și Marie-Chantal. Tânărul de 19 ani s-a înscris recent la Universitatea din New York.

Părinții săi locuiesc într-un conac din Upper East Side, Manhattan, iar câțiva dintre frații săi locuiesc și ei în New York.

Pe lângă faptul că este student, tânărul prinț are și o marcă cool de îmbrăcăminte stradală numită Gallows Humour.

Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei

Prințesa Ingrid Alexandra, în vârstă de 20 de ani, este a doua la rând pentru tronul Norvegiei, după tatăl ei, Prințul Moștenitor. Când va urca pe tron, ea va deveni prima femeie monarh a Norvegiei după multe secole.

În afara îndatoririlor sale regale, tânăra este pasionată de schi și surf (a câștigat campionatul național de surfing pentru juniori feminin în 2020). De asemenea, Ingrid este dependentă de adrenalină – a sărit cu parașuta în ziua în care a împlinit 19 ani.

Leah Behn a Norvegiei

Leah Behn, în vârstă de 18 ani, este fiica Prințesei Martha Louise a Norvegiei.

Mereu în primul rând la Săptămâna Modei de la Oslo, Leah este influencer de succes. Ea are 419.000 de urmăritori pe TikTok și 127.000 de urmăritori pe Instagram.

Prințesa Alexandra de Hanovra

Prințesa Alexandra, în vârstă de 24 de ani, este fiica Prințesei Caroline de Monaco și nepoata Prințului Albert al II-lea.

Ea a reprezentat Monaco la Jocurile Olimpice Europene de Tineret, proba de patinaj artistic.

Prințesa Elisabeta a Belgiei

Prințesa Elisabeta, Ducesă de Brabant, 22 de ani, este fiica regelui Filip și a reginei Mathilde. Ea este studentă la Universitatea Oxford, unde va obține o diplomă de licență în istorie și științe politice. Vorbește fluent olandeză, franceză, germană și engleză. Elisabeta este pasionată de schi, canotaj și navigație.

Prințesa Alexandra de Luxemburg

Prințesa Alexandra, în vârstă de 33 de ani, este singura fiică a Marelui Duce și a Ducesei de Luxemburg. A șasea în ordinea de succesiune la tron, ea vorbește fluent luxemburgheză, franceză, engleză, spaniolă, germană și italiană.

Tânăra a studiat psihologie și științe sociale în SUA, Franța și Irlanda. De asemenea, a lucrat ca jurnalist în Orientul Mijlociu și a făcut o stagiatură la Națiunile Unite.