Connect with us

Stiri externe

El este cel mai râvnit burlac din familia regală spaniolă

Pablo Urdangarin, fiul în vârstă de 23 de ani al Infantei Cristina a Spaniei și al lui Iñaki Urdangarin, este cel mai râvnit burlac din familia regală spaniolă. Din păcate pentru toate admiratoarele sale însă, tânărul și-a asumat public relația cu o studentă la medicină.

Publicat

pe

El este cel mai râvnit burlac din familia regală spaniolă

Pablo Nicolás Urdangarín y de Borbón are 23 de ani și este jucător profesionist de handbal. El este fiul Infantei Cristina a Spaniei și al lui Iñaki Urdangarin.

Despre tânăr, presa internațională scrie că ar fi cel mai râvnit burlac din familia regală spaniolă.

Numeroase domnișoare suspină cu gândul la el, însă inima sa este deja dată. Pablo și-a asumat recent relația pe care o are, deja de un an de zile, cu o studentă la medicină. Johanna Zott este numele tinerei care l-a cucerit.

Se pare că relația lor este una deja serioasă, iar cei doi și-au cunoscut reciproc familiile. Mai mult, Johanna l-ar fi însoțit pe Pablo la Abu Dhabi. Acolo, ei ar fi participat la aniversarea de 86 de ani a bunicului său, Juan Carlos I al Spaniei.

Discret din fire, Pablo a acceptat să spună presei doar că relația lui cu Johanna este una foarte frumoasă. Povestea lor de dragoste a început în primăvara anului 2023.