Connect with us

Stiri externe

El este iubitul lui Cher, cu 40 de ani mai tânăr. ”Dragostea nu știe matematică!”

La vârsta de 76 de ani, Cher și-a regăsit fericirea în brațele unui bărbat cu 40 de ani mai tânăr. Este vorba despre Alexander Edwards, un producător muzical în vârstă de 36 de ani. „Dragostea nu știe matematică!”, spune Cher despre povestea lor de iubire.

Publicat

pe

El este iubitul lui Cher, cu 40 de ani mai tânăr. ”Dragostea nu știe matematică!”

Cher iubește și este iubită! Legendara artistă este mai fericită ca niciodată și nu se teme să apară public la brațul iubitului său. Cher și-a asumat public relația încă de la finele anului trecut.

Artista în vârstă de 76 de ani se iubește cu Alexander Edwards, producător muzical. Diferența de vârstă dintre ei este de 40 de ani. Ea are 76, el 36.

Recent, cei doi au fost surprinși după o cină romantică, ieșind de mână dintr-un restaurant din Beverly Hills. Amorezii s-au sărutat în fața fotografilor și au zâmbit larg către camere. Mai mult decât atât, Cher părea extrem de mândră de inelul de logodnă pe care îl poartă pe deget.

„Dragostea nu cunoaște matematică”, spune Cher despre relația cu noul ei iubit.

Advertisement

Alexander Edwards este producător muzical și deține casa de discuri Gloryus. De asemenea, are și un brand de haine. De-a lungul timpului, a lucrat în studio cu artiști celebri. Printre ei se numără Tyga, Jay-Z, Frank Ocean, Mariah Carey, Rihanna și Kanye West.

În trecut, a avut o relație cu Amber Rose. El și actrița au împreună un băiețel în vârstă de 3 ani, Slash. S-au despărțit însă în 2021 din cauza infidelității actualului iubit al lui Cher.

Alexander și Cher s-au cunoscut anul trecut, la Paris Fashion Week, iar de atunci sunt nedespărțiți.

Foto: Just Jared

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *